Bambam's Addicted

Roomate ajak main anak patung!

Dah berkurun lar cik bambam nie tak merasa ada rumate sendiri non.. but last few days dah ada rumate baru kat bilik.. Seronok tuh memang lar seronok kannn.. ada teman ajak berbual dan bergosip sebelom tido.. ada leh ajak teman gi toilet malam2 kan.. kang gatal blakang badan leh orang leh tolong garu yer dak??!hahahahha..

Be-bear! (hasil carian google)



Ini idokkkk.. ada ker.. kul 12 midnite tuh.. dia leh ajak main ANAK PATUNG!! anak patung okeh.. takde lar gaya barbie doll tuh.. just bear yang selalu di bawa tidur tuh.. tak leh nak upload pic dekat cni.. coz rasa segan jek nak tunjuk kat korang!hahhahahahaha... Ada ker rumet korang ajak main anak patung??

Bukan setakat main anak patung.. main masak-masak lar.. ajak borak citer kartun ar..Suruh CB menyanyi lar.. then kekadang kena angkat dia masuk tdo dalam bilik coz dah tertido dekat luar.. T_T' sabau jek lar kan.. nak dibiarkan tdo dekat luar tak sampai hati..haiiiii~

Mesti korang dapat agak kan perwatakan dan fizikal ROOMATE terbaru cik bambam nie?? YES!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

BUDAK UMUR 4 TAHUN! 

Naseb baik lar achik ko baik addina oi... ku layan kan ajek perangai budak-budak nie kan.. 
dah main-main tuh..membodek pandai lak tuh.. "sayanggggggggg achikkk" 
Iye lar tuhhh~! membodek nak ikot kuar jenjalan lagik ler tuh! :p 

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Izza Mohamed said...

baca entry budak comel sambil klik HB dia :)

b a m b a m ' s said...

@Izza Mohamed
heheheh..thanks izza! :P

Zura said...

alololo...tomeynye bear pink nie...CB ada GA alin marlini..sudi2lah buat erk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...