Bambam's Addicted

Prihatin jugak korang kat Otomen Cik Bambam ek.. teeheee~

Ingat takde orang notice pasal otomen kat page nie.. Almaklum ler.. lepas CB mengadu yang otomen CB ilang lepas Tsunami kat Jepun hari tuh.. terus tak muncul-muncul kan.. Sentap mak non! Ngengada dia.. nak hilang-hilang lak.. ku duku kepala sekor-sekor baru taukkk~!! kekekekke

Aku abadikan kenangan otomen laga2 pipi kat cni..

Ingat ker korang tak teringatkan 2 ekor otomen kat atas nie.. heheheh.. ada jugak yang perasankan minah garik sekor kat shoutmix tuh.. dia tinggal sorang jek kat situ.. sedih jek muka.. sian diaaaaa..

Alololo.. cembeng jek diaaaaaa...
Hati CB pon sebenarnya macam nie jugak.. :') Nak nanges tak leh.. nak suka sangat pon tak leh.. so setakat bergenang ayaq mata je lar non.. Jadi spekulasi lak daku buh minah garik nie kat cni..kekekekek.. Oh yaaa.. minah garik tuh minah gatai! hahahah.. gatai lar dia.. dok pi laga-laga pipi ngan Hencik Otomennn!!
Adik Fai habaq mai otomen sedey tak comeyyyy~

Trex pencinta cicak pon kata awat otomen nie sedihhhh..


Aniss jek maintain kata otomen CB comel..hahahhahahah.. Ekinn pon rindu ngan otomen cik bambam jugak ker... heehhehehehehe.. Sebenar ehhh.. Cik otomen tuh sedihhhhh sebabbbb!!


Cik Bambam dah pisahkan dorang! kah kah kah.. dorang tak kawennnn lagik! mana leh bergesel2 pipi.. ko nak tanggung dosa dorang??!! Otomen nie pon ada kesedaran sivik.. Boleh pandang-pandang... Jangan pegang-pegang!! kannnnnn! kesian Encik Otomen terbang tak sampei2.. kekekekke.. (itu butang UP to TOP PAGE sebenarnya yer adik2)

Korang tekan kat bawah kanan page.. tapi susah nak klik lak..hahahhahahaha..
Okehhh.. korang yang bukan muhrim beringat.. jangan gatai2 nak laga pipi.. pegang tangan lar.. HAREMMMM!! kena FIRE ngan Otomen takper lagik.. kang kena FIRE dek petir CB tak tahu.. lalallalala~

WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAA~!!
footnote: Alkisah sebenar.. icon otomen yang selalu CB amek tuh... dah tak wujud... ini adalah sisa peninggalan dari website lain.. teeeheeee~

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

♥♥LiSsA♥♥ said...

hahaha.comel otomen tuh.
teringat masa kecik2 suke tengok citer otomen:P

b a m b a m ' s said...

@♥♥LiSsA♥♥
comel kannn!! tular..pengaruh tv dr kecik sampai ke besor..hahahah

solo molo said...

jangan gelak-gelak...
kang otomen fire kang...

b a m b a m ' s said...

@solo molo
dia x brani nak lompang dennnn!! kekekekeke

Arol Mubin said...

CB menyampaikan dakwah melalui otomen di blognya. Hehe. Menarik sekali! :)

b a m b a m ' s said...

@Arol Mubin
heheh arol.. sampai pon motif sebenar entry nie..ehehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...