Bambam's Addicted

Kenapa penyanyi bila high note dia menyanyi tutup telinga?

Alololo..nomei2 ko dik non..
Kenapa!! Kenapa kalau orang menyanyi bila high note jek dia tutup telinga.. alar.. dah ramai yang tahu.. cik bambam jek yang baru tau...wakakkakakak.. sebab!


KENAPA??
SEBABBBB~!

TUTUP MULUT!

Kalau tutup MULUT macam mana dia nak nyanyi...hahahahahhahahahahah.. and kalau tutup hidung lak sengau lak jadinya.. in same time mcm mana nak bernafas ek? kekekekke.. tapi ada lagi satu dia leh tutup..

Tutup Liang Roma!

footnote: pssstttttt.. Korang tak nak beli iPhone 4 baru ker?? starting RM138 first payment..!! <--- Klik SINI utk maklumat lanjut! :)


6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

aNiss :):) said...

hohoho!! btul daa cik bambam!!tak kan nak tutup mulut lop...
aniss pun baru taw... semangat bace tadi!! terkeno (T T)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dam mungkin juga dia sendiri tak sanggup amik risiko gegendang telinga dia pecah akibat suara dia sendiri.. kekekekeke

JUALAN MURAH! HANYA RM10 UNTUK SEKS BERSAMA GADIS 17 TAHUN

b a m b a m ' s said...

@aNiss :):)
hahahahhahah..samo lar ngan den.. kelakar tak!kelakar tak!kekeke

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
dah for sure menyanyi..sore nak kena sedap.. takot pitching lari agaknya..hehehe

Niza Romli said...

Haaaaa!lagu tu ka?? baru cek tau pasai pa depa nyanyi high note tutup linga! Hohoho

b a m b a m ' s said...

@Niza Romli
hahahahah..wat lawak je.. sbb sebenar x tau lak CB..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...