Bambam's Addicted

Kenapa kena DELETE entryyy??!

Kang jadi macam adikku sayang~ tak pasal-pasal kena delete entry yer cik pah oi~ teeeheee.. Buat entry kena berlapik ckit.. memang blog nie ibarat diari online kita.. tapi kekadang kena sedar jugak.. tak semua 'diari' boleh dibaca oleh public.. Private entry.. baik korang buat protection.. sometimes entry kat blog nie pon leh protect ngan password.. tapi kalau korang tanya CB macam mana...den pon tak tau gak.. ade saper2 tahu ker?? minta share ckit sini..

CB pon nak buat entry ber-password jugak.. meluahkan rasa terkilan di hati pasal seseorang! pfffttttt~!

footnote: CB detect ada orang delete entry dia.. kalau dah tau tak nak orang baca jangan lah publish umum.. malu ek ngan i?? =_='

DELETE larrrr~!!!!


12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aidanisme said...

klu akak akak maki je.. tapi jangan sebut nama.. nak terasa p lantak hang la.. hahahahha

b a m b a m ' s said...

@Aidanisme
hahahahhha..itu kijammmmm kakkk!kijaaammm~! hahahahah

afifahadit said...

haha alah bagus gak ak wat mcm 2..at least sedo diri sikit..kan dh npk perubahan 2..sampai bile Allahuallam la..ahahaha

*SaBRiNa * said...

hahaha sab penah post.siap kena ugut lg kot! ni pasal kes pompuan yg mgatal dgn boyfie dulu la ni..dah tak pasal2 kne slut dgn aku~ hahahah

eh sab da tag bam dlm contest taw!

Joy said...

i pon pernah wat n3 khas utk sesorang. bila dah cool down..removed la..hehhee

b a m b a m ' s said...

@afifahadit
ko mmg!tak teragak2 entry apa yg leh public baca!!

b a m b a m ' s said...

@*SaBRiNa *
wahhhh! beraninya sabbb! CB takdo do.. baik jumpa face 2 face..hehehe

b a m b a m ' s said...

@Joy
kenapa lak remove..dah alang2 org len baca kan..hehehhe

*SaBRiNa * said...

bam..ni bkn utk couple jelah~ =D

b a m b a m ' s said...

@*SaBRiNa *
yeker sab!hahahah..apesal dia suh mention pasa 'si dia' lak... T_T' hehehehe

Diary Of One said...

x pnh buat psl x suka bazir masa...

b a m b a m ' s said...

@Diary Of One
hahahha..kan! ade gak betolnya tuh..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...