Bambam's Addicted

Encik JPJ jangan TIPU-TIPU saya boleh tak!!

Di hari sabtu yang indah.. selepas usai mengemas bilik.. duduk lah Cik Bambam bersama anak-anak buah menonton kartun di channel 615.. tetiba terdengar bunyi di luar rumah..

PIN PIN PIN.. POSTO..POSTO! 

perghhhh..macam zaman 60-an kan! hahahah... (okeh tipu..dia bunyi hon jek!) pergi lar beta mengambil surat..

Cik Aida ada..

Yer saya..


Sila sign..

(nak minta autograf ker? no fon xnk minta sekali abg Posto?)

Selesai sign.. bawalah CB bersama surat berdaftar tuh masuk ke rumah.. surat apa lar yang penting sangat nie kan.. sampai tak leh tnggu ari Isnin nak bagi.. buka jek surat..sekali..

SURAT SAMAN okehhhh!!! kena saman ekor lak tuh! Kesalahan memandu lebih dari had laju.. bernilai RM300! RM300!! Hari baru dok gelak orang lain kena saman.. sebab before tuh dah check saman, rekod I bersih u olls~! nie macam mana lak leh dapat saman!!!!!

Then, CB check lar online JPJ.. Dia kuar per??

Nampak tak status sama TIADAAAA!
 Nie pehal lak tetiba dapat surat saman lak nie! nie yang tak puas hati nie.. try check again..

ERROR lar pulak!
Korang rasa macam nak hidang sup kaki tak??? Lagi nak tamboh penampor bila dpt surat saman after promotion discount 50% tuh! perghhhh~! Nie mana satu betol nie.. aku kena saman ker tak nie!! kang ku bakorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ajekkk~!

Apa barang skodeng2!!!masuk alr minang terus! pfffttttt~!
footnote: Cik bambam tak salahkan dia saman sebab CB drive laju.. and CB mmg suka drive laju dekat highway! ahhahahahhahaha.. tapi yang ku geram nie.. kenapa after promotion baru ko nak bagi saman! tak ker nak makan duet aku tanpa berkat namanya tuh!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AmyZana said...

hahahah ! XD
sabar jelaaa Cik Bee...
hah ! lg 1 Cik Bee . kalau drive x pakai seatbelt walau dekat mana pun, nnti kene saman jgk ~ =_=

Cahaya Qaseh said...

jom kite bakor pakcik y skodeng tu..hahahaha..

sembang said...

sabar2..
dugaan jer sume nie..

b a m b a m ' s said...

@AmyZana
itu mmg gaya nk mkn duet org sesambil betol2!! T_T'

b a m b a m ' s said...

@Cahaya Qaseh
ko dr ari tuh nk suh bakor ek! hahahahah.. ok2!! aku bakor pakcik yg skodeng tuh!

b a m b a m ' s said...

@sembang
dugaan~ dugaan x bertepian..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...