Bambam's Addicted

Bukan tak nak join GA yang berunsur TOP REFERER nie tapi...

Waaahhhh~! tak tau lar naper.. kalau buat tajuk tuh kan.. mesti nak ada TAPI kat hujung tuhhh.. so biar tertanya-tanya lar anda sekalian.. ekkekekekek.. okeh back to da topic!

Cik Bambam nie memang lar gilos join GA & Contest..  Sampai sanggup tubuhkan lagi satu blog KHAS untuk GA & Contest yang diberi nama http://bambam-addicted.blogspot.com nie hah....saper yang sekepala ngan CB leh lar klik follow kat belog lagi satu.. skang nie takde lar kerap join GA macam dulu.. tapi sehari tuh kalau dtg angin rajin.. adalah 10 sekaligus GA den join!kekekekkekeke..

Nak dijadikan citer.. GA or contest yang berunsur ada top referrer nie.. JARANG SEKALI lar CB join.. sebab apa??? meh nak bagi 3 sebab..


  1. Selalunya yang menang memang OTAI GA lar..heheheh.. antaranya cutemum, mama Zharfan, Nadia, Kak Nana dan seangkatan dengannya.. ehhehehe... orang fofular beb.. mcm Anugerah Bintang Popular lar jugak.. Saper masuk GA dulu dia lar yang TOP! :P
  2. Cik Bambam tak femes.. so kalau tag pon.. 2-3 orang jek lar buh namo den as referrer! hehehehhe..
  3. Semua pakat ajak CB join.. latest GA yang based on top referrer dah 3 orang ajak.. kompem pasni ada lagi 3 orang!hehehehe..korang agak-agak CB nak buh yang mana satu as my referrer?? yang 1st ajak ker? atau yang paling pemes? 

Tak haruuuu?? hati semua orang nak kena jaga yer dakkk.. So, baik CB tak yah masuk.. CB tengok jek korang.. hehehehehhe..lehhhh?? win-win situation!! woohoooo~!!

footnote: alarrr.. kalau korang nak tag CB pon tag lar.. kot-kot berubah angin den nak masuk kan?? kang ku update kat penganjur GA semua referrer den.. silap haribulan.. CB menang sebab banyak sangat REFERRER!hahahhaha..heyyy~! saper tahu!!


4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fadzillah Kamarudin said...

masuk je la CB...
mana tau kut2 CB menang saguhati ke...

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin
yelar kak lela.. kejap2..nak list referrer kite nie..byk sgt..termasok lar akak kn..heheheh

Zura said...

betul tue CB...itu antara sbbnye yg malas nk join GA yg ada refferel..xpnahnye menang...lg pun malas nk promote...hehe

b a m b a m ' s said...

@Zura
hahaha..same lar.. kalau ikot lucky draw or entry kreatif ade gak nak menang ek..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...