Bambam's Addicted

Apesal LELAKI MALAYSIA tak seromantik LELAKI BANGSA LAIN?

PENGUMUMAN! Entry ini bukan kondem lelaki Malaysia ekkkk..heheheh..bagi baca entry nie sampai habis dulu yer.. Betul ker orang cakap.. lelaki melayu tak romantik macam laki bangsa lain? hentahhh! den pon tak tau.. tak pernah lak kapel ngan lelaki bukan melayu..hehehehhe.. tapi dalam berkawan.. YES tak dinafikan dorang memang lagi gentle dari laki melayu..errrr..

Bab berkawan jek lar.. mayb sebab CB tak jumpa lagi kot kawan-kawan lelaki Melayu yang se-gentle dorang.. tapi ade jugak yang gentle.. malah terlebih gentle! dia akan terlebih gentle ngan GF/WIFE dia jek lar.. kawan-kawan nie tengok situasi lar jugak.. sebab GF jeles kot nohhh..??!!



Tapi petang semalam.. ada lelaki bangsa lain nie.. Orang Pakistan or Bangla kot.. giler punya romatik!!!! Heyyy~! daku berani BETTING lar lelaki melayu tak kan buat macam nie.. kalau ada.. memang sah lar koranngggggg~!!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
GAY!
Aku dari dulu pelik! dorang nie jalan berpimpin tangan laki-dengan-laki dah macam pimpin tangan anak bawa gi jalan! apesal ar..??!! Nak jek tanya.. ARE YOU GAY?

errrr..ade lelaki melayu tulen pegang jalan pimpin tangan kawan laki dak?? TAKDE! kalau ada.. dia apa?? yer.. dia GAY! adakah saya memandang sinis kepada kaum GAY ini? TIDAK.. saya tak pandang SINIS.. cuma nak berpesan..


Nabi Muhammad bersabda, maksudnya: "Perkara yang paling aku takuti menimpa ke atasmu adalah perbuatan kaum Luth. Dilaknati mereka yang melakukan perbuatan seumpama kaum Luth." (Hadis riwayat Ibn Majah, at-Tirmidzi dan al-Hakim)

Oh yaaa.. saya PEREMPUAN TULEN bangggg~! :D .. tapi.. daku tetap meminati blog kak senduk.. Kita harapkan yang terbaik moga merek berubah.. aminnnnnn~

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

k e y r i said...

110% stuju!

b a m b a m ' s said...

@k e y r i
setuju tang mana tuhhhh??!! teeeheee!

k e y r i said...

stuju yg harap mrk bruba tulah... haha

nelly said...

Eh ? yeke ?
Adalah yang romantik .kita je tak tahu .hehe

b a m b a m ' s said...

@k e y r i
heheheh..good2!! :P

b a m b a m ' s said...

@nelly
CB tak ckp smua nelly..heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...