Bambam's Addicted

Alahai Shoutmix~

Ada orang cakap tak yah buh.. tapi ada orang yang buh.. apa yang penting.. ikot keselesaan kita lar kan.. for newbie rasanya shoutmix nie sangat membantu kot.. even ada orang cakap belog kita still akan dikunjungi jika entrynya bagus.. Yes, saya sokong tapi depends jugak.. sebab kekadang shoutmix nie bukan gunanya hanya untuk drop link tanda sesi suai kenal jek.. =)


Macam CB, kekadang singgah drop message kat shoutmix nak bagi tau kawan-kawan dia menang GA..  bukan tak boleh drop komen dekat entry.. bolehh.. tapi kekadang tuh masa terhad gak.. timing drop komen and drop message kat shoutmix lagi cepat kot rasanya..  Main reason CB buh shoutmix tuh sebab nie lar..

Tapi yang tak sukanya.. orang dok buat blogwalking palsu lar.. tuh yang kureng enak di dengar.. then ada yang tinggalkan kata2 hina dan nista dekat shoutmix tuh pon salah satu faktor jugak.. Kalau shoutmix messagenya boleh di approve mcm komen tak per gak yer.. 

and salah satu lagi yang tak gemor sungguh! orang tinggalkan LINK blog kat situ dear.. bukan LINK IKLAN CHURPCHURP or iklan HEARTBEAT korang.. amboi-amboi-amboi.. bertuah punya budak.. senang jek kamu yer.. makan freeeeeeeeeeeeee jek tak nak bayor.. orang lain bersusah payah buat entry.. or kalo dah malas sgt.. buat pic and link iklan sudah.. tak gemor betol ceq !

Hah lagi satu.. awat pi buh emel.. teruih pi connect to microsoft outlook ceq! nie mai nak singgah anta emel ker anta link belog?? kekekekke.. ehhh..mcm pernah terjadi lar kejadian nie.. saper ari tuh call aku tanya pasal benda nie?!! hahahahahah... takper.. learning from mistakes! =)

footnote: dah lama takde penganjur/kawan drop komen bagi tahu pasal winning contest!ehhehehe

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cik Aish said...

hehe aah..kat shoutmix org leh kutuk free je tak perlu tgu kt approve..haha tu yg 'best' gile tu. tp apa pun shoutmix ni penting. utk kita tgal jejak. walaupun kt tak tgl komen, tp kdg2 kt baca entry dia.

Fadzillah Kamarudin said...

lagi 1...
kalau drop komen kat komen box...
macam susah nak keep track...
byk sangat entry...
esp blog yang banyak join contest macam ahkak nih...
=)

b a m b a m ' s said...

@Cik Aish
baru adventure per!hahahahah..betol..tinggal jejak then later ziarah.. hehehe

darkbatman said...

shoutmix ne ok sbnrnye.. kene tgk pd pandangan yg positif..

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin
sbb akak punya komen trs approve..ehhehe.. setting blk kak.. hehe

b a m b a m ' s said...

@darkbatman
byk ok dr yg x ok..heheh..sbb tuh sy pasang..kekeke

Qaseh dalia adelia said...

biasalah mcm produk jugak ada kelebihan ada jugak kekurangan :)

b a m b a m ' s said...

@Qaseh dalia adelia
betol3.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...