Bambam's Addicted

Tak leh nak blogwalking baca entry korangggg~!

Asal masuk dashboard jek.. BLANK! asyik masuk dashboard jek BLANK!! apesal ngan blogspot skang ek? dia tak tau ker kita nie peminat tegar nak baca entry terbaru orang sekeliling?

BLANK!

Ko pon kena MALWARE gak ker BLOGSPOT? ker dah berjangkit kena SEMPUT den?hahahahhaha.. ahhhh..mencik! tak leh nak baca entry latest.. kang abes ketinggalan nak scroll down banyak2.. =_='

notakaki: korang tinggal jek lar link entry korang yang best kat cni..ehhehehe..sonang ckit..bloglist den tuh limited..tak leh nak view semua..huhuuuuu~

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

a n a . i z z t y said...

dah pernah jadi kat ana dulu...tension gila...

b a m b a m ' s said...

@a n a . i z z t y
kan ana..iskk..dah berapa kali refesh tp still mcm nie gak..dah 2 ari mcm nie.. :(

Nana said...

sama la..
tadi kt opis mmg xleh
kt umah ok plak
kdg2 ok
kdg2 tak
bengong la blog ni

AdiaLuze said...

Kalo refresh pun xleh ke sis ? Menda ni pun ada jadi kat akak jugak.. Huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Nana
sama lar kak..kat umh kekadang jek ok..opis KO lgsg..ekkeke..

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze
kekadang boleh..kekadang xle..hehehe

Rozuan Ismail said...

wan pon ada gak kena cm ni..x tahu lah kenapa..teknikal problem kot

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
or sbb earth quake??huhuhu..leceh betoi lar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...