Bambam's Addicted

Tahniah Kakak Siti Manis~!!!

TAHNIAH KAKAK MANIS~!

click to meet Kakak Manis
Entry nie entry penghargaan jugak.. sebab banyak support CB.. Saat dikecam kak ct naikkan semangat nak blogging.. even semangat tak pernah luntur pon sebenarnya..hahahahhaha... Siap buat ENTRY MENAIKKAN SEMANGAT untuk cik bambam..ekkekekek.. Mekaseh yer kak.. Korang tak pelik ker sebab apa banyak entry and apa2 tag CB selalu tag kakak manis nie..apa hubungan dia ngan CB?

Takde hubungan pon sebenarnya.. hubungan saudara muslim jek..heheheh.. sebenarnya kami nie sama study kat UUM dulu.. bilik sebelah-sebelah lagik.. and kami kat kolej dulu colse pon xde lar sangat..sebab kiter orang kenal 1 sem jek..then kak ct abes study.. Kak CT nie degree holder in ECONOMY k..korang nak gi tanya lekuk-lekuk graft ker.. KDNK negara ker..gi ar tanya dia..hahahah.. tp skang jadi CIKGU lak..sesuai lar tuhh~! Kat blogging lak masing2 jadi supporter yer kak..hehehe.. and Kak CT remind me ngan my kakak kandung..manis jek muka.. (puji kakak sendiri ada motif ker?)

ini Kakak kandung CB..len kan muka?hehehe
Persamaan: Seorang cikgu and muka putih bersih sama jek macam Kak Ct manis..hahahahha.. tp kak ngah CB garanggg~!! tak tau ler kalo kak ct nie garang mcm dia..muahahahhaah..dia dah kawen and anak 4 orang, bermaustautin di Kelate.. :P

Berbalik kepada tajuk..tajuk entry tuh untuk entry tahniah..so CB nak ucapkan tahniah untuk apa sebenarnya ek? TAHNIAH untuk~!!!!
BEFORE
AFTER
nampak tak kedudukan dah berubah??!!
Hahahahhaha.. ari tuh Kak CT tanya.. dia cakap.. rajin komen dapat no 4 jek..hahahah..skang dah potong terus jadi no 2.. tapi yang pasti no 1 maintain!hahahahha.. ok lar kak..adiah nak ker?errrr..bagi klip rambut ek?hahahahhaha.. :P


12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Rozuan Ismail said...

eyh,cm ner mkin komen makin jtuh ni,pelik tol

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
hahahah..cepat potong balik pok cek.. kekekeke.. sekejap jek dah ekna potong..hehehe

Huda said...

singgah sini :)

b a m b a m ' s said...

@Huda
singgah2 ler selalu huda.. :P

aleen aiden said...

nak jugak klip rambut!bagi yg besor2 sikit ye.hu3

Siti Noraisyah said...

Hohohohoooo~ Sukanyeeee sbb ade entry penghargaan.. kehkehkehhh...^^
Nak kene bagi 'sijil penghargaan' lak ke ni?? Thanks sgt2.. terharu ni tau.... senyum sampai telinga dah ni... ^^

nanakimie said...

haha....nana yg last skali...t mesti kna potong neh..hehe:)

eqbalzack said...

akhirnya berjaya abg eq singgah ke blog bambam...maaf sgt2, life PhD bikin hidup tidak keruan...hehe

b a m b a m ' s said...

@aleen aiden
wahhh..dah siap orderr~! heheheh

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah
sijil kang kiter pos ek..muahahhaha.. elok lar senyum..jgn moody2 yer..kah3..

b a m b a m ' s said...

@nanakimie
hhahahha..telur di ujung tanduk jek tuh..awas!!kekekek..

b a m b a m ' s said...

@eqbalzack
salam abg eQ..!! :P bese lar..bz2 pon kena relx jugak kan..hehehhe..x keruan skang xper..dah grad nnt mesti rindu zaman PhD lak kan! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...