Bambam's Addicted

Segmen Bloglist Jom Kejar Tok Esah


Hye peeps~!!!

Semalam kan CB dah join segmen atok jugak.. yang " aku nak masuk bloglist atok " ini.. malam nie atok lain belah mak lak buka tender..kekekkeke..leh lak beranggapan cenggituh ek.. :P 

cucu nie bukan nak derhaka ngan atok.. kalau nak kena review atok nie rasa macam menderhaka lak..hahahha.. so far masuk blog atok suka kan entry dia yang santai jek.. tak berat kepala CB nak menelaah banyak-banyak..paham tak? means simple and easy.. blog pon ringan jek..tak serabut.. blog saya memang serabut sikit tok..bese lar..blog pempuan..hahahha..peace tok!

atok punya blog cucu dah share kat link sebelah..try usha yang mana satu..kekekek.. saja bagi atok exercise ckit.. :P

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Novelgurl said...

salam..sy masuk gak ! hehe

Tok Esah said...

hahaha, klakar plak!! atok pun atok lah.. hehe neway terima kasih sudi join yer.. semoga sama2 dapat manfaat yer!!!

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
jom kita msk smua bloglist!heheheh.. kite share blog kamu kat cni jugak! :P

b a m b a m ' s said...

@Tok Esah
sama2 lar dpt kerehdaan..ehhh..hahaha..tq jugak tok! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...