Bambam's Addicted

Saper sini kaki bodekkk??!!dasar kaki pengampu!

Korang tau ciri-ciri orang kaki bodekkk??!! berbaik dengan orang lain coz want sumting..cik bambam korang nie SUMPAH BUKAN KAKI BODEK EK! Kalau CB nak kan sesuatu CB usaha sendiri.. Join GA and contest pon salah satu usaha jugak an daripada korang dok merengek kat certain person untuk dapatkan sesuatuuu.. tapi ada jugak yang membodek orang yang menganjurkan sesuatu untuk menang lak..adehhhh~! GA yang nak kena voting lagi lar..sian CB nak membodek u olls untuk vote for me..sangat-sangat-sangat tak suka..sebab SAYA TAK SUKA NAK RAIH UNDI KESIAN DAN MEMBODEK..

KAKI PENGAMPU!



Sian non..orang lain usaha ke main nak dapatkan sesuatu tapi yang PEMBODEK lak..senang-senang jek dapat apa yang kiter USAHA BAGAI NAK RAK selama nie kan.. Kalau kat umah..anak yang manja and suka membodek lagi senang dapat barang yg diingini compared to others! Betol wehhh..kat umah den pon adooo..adek den lar tuhh..ahhaha..sowie yer cik pipah..ko pon kekadang sendiri ngaku yang kak non ko nie tak reti nak membodek! CB jenis kalau nak sumting..CB terus tanya straight to the point.. KO NAK BAGI KER TIDAK?!! tak nak sudah..aku kumpul duit sendiri beli.. Selalu lar gagal dapatkan sumting dari abang-abang, kakak dan omak dan ayah dennn.. Ke hulu ke hilir dapatkan simpati..tetap TAK MENJADI!

Sebijik macam nie lar!!!
Korang rasa lar kan! worth it ker dapat barang tuh dengan hasil bodek dari yang kita usaha sendiri.. Memang lar rasa macam SYOKNYAAAA dapat barang tuh even kita tak usaha takat mana kan..tapi CB rasa lagi berbaloi kalau kita dapat dengan usaha sendiri.. GILER TERASA KEPUASANNYA!!!

Rasa nak poco-poco lar!!
Then kita nak berbaik ngan orang coz ade reason.. Then bila dah dapat orang tuh lupakan kita mcm tuh jek.. tak yah lar der nak berbaik ngan orang coz orang tuh ada SUMTING yang kita suka.. better kita suka orang tuh sebab kita memang SUKA kawan ngan orang tuh and it more appreciated to others kan.. Syok tuh sekejap jek beb.. Kalau ko story kat orang lain kan..feeling pon lain orang yang dok dengar tuh rasa..

Kaki bodek: Wehhh..aku bodek boss tadi..aku kata dia ensem..terus dia belanja makan aku!hahahha..padahal tak sedar baju dia pakai ari nie macam badut sarkas Nilai 3..kekekekkeke
CB dalam ati.. setakat bodek tak payah!tak der aku heran! aunty cleaner pon aku leh bodek cenggituh!
BUKAN kaki bodek: Boss belanja aku makan tadi coz aku buat keje cemerlang dapatkan tender untuk company! leh ar aku dapat tender baru lagi..mana tau dia nak bagi aku kete BMW lak kan..heheheh
CB dalam ati..betol ker ko nie buat keje..aku rasa ko nie bodek orang tuh nak dapatkan tender kot..hahahahhaha..(tapi hakikatnya kita puas kan!mesti nak usaha lagi utk dapat reward yang lain..meningkat juga motivasi diri nak bekerja nie..)

Pulak dahhhh!!hahahahha..niat orang kita tak tau kan..so better u keep silence than tell everything..yeahhhh..i should remind myself either.. susah beb skang nie.. kiter bagi tau orang kita  dapat pujian boss pon orang dok cakap kita bodek boss.. So, pandai2 korang lar jaga diri sendiri..yang penting KITA JANGAN JADI KAKI AMPU!!! 

Pesanan terakhir CB..kalau aku jumpa kaki bodek nie lagi!!!akuuuuuuu

Kita bakor umah diaaaa!!bakor!bakor!!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

CIK CIRA said...

haha...garang sei..

b a m b a m ' s said...

@CIK CIRA garang pd kaki bodek jek..ekekkekek

puan nina said...

hahaha..bakor jgn xbakor

b a m b a m ' s said...

@puan nina kita bakor kakk!bakooorrr!ahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...