Bambam's Addicted

RM300 untuk dimenangi bagi follower ke 300...!!!!

Hey reader~!!
CB nak bagi RM300 untuk follower CB yang ke-300~!!!!wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ Baik korang tutup mulot masing..meleleh air liur kan! RM100 untuk follower ke 100..RM200 untuk follower ke 200 dan RM300 untuk follower ke 300! Wahhhhhhh..agak2nya kalau follower CB ramai sampai 10,000 kena bagi RM10,000 lar ek...kayap2...



Bukan ler non..just nak announce..CB dah ada 300 follower~! yeahhhhhhh.. (macam ramei jek..follower ramai best ek?) Ehhhh..lantak pi lar orang nak cakap per follower ramai best ker idak..kita penat promot blog..penat blogwalking..rasa macam follower ramai even readers tak sebanyak follower pon..CB rasa berbaloi gak lar nak menulis blog nie lagi..heheheh..paling idak pon 50-100 ada yang baca..yer dak?

Takper lar...kepuasan sendiri tengok follower ramai umpama tengok bank statement duit banyak tapu realitinya xde banyak cenggituh pon..heheheh..Okeh! Saper follower yang ke-300 CB tuh??Tak tau lar..anak mami mana tahhhh..combi ohhhh combi...mana anggggg?!

itu kamu ker?ker ada combi len??kekekeke

http://ishsayang.blogspot.com/

Terima kasey sebab sudi jadi follower CB yang ke 300 ek..nie mesti gara CB pergi masuk GA beliau yang bertajuk TAK BOLEH BLA WEBCAM CONTEST! tajuk tak hengat!hahahahhaha..Saper nak join GA dia..gi terjah ek! :) time kaseh chombi..!!xde ar duit RM300 nak bagi..heheheh..

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

combi said...

wow! thanks dear . glamer saye skejap ! =D

b a m b a m ' s said...

@combi hehehhe..ur most welcome! keep reading k.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...