Bambam's Addicted

Percubaan membuat hairclips and brooch sendirik! :P

Buat aksesori nie memang CB minat.. Benda-benda nak hias-hias nie suka wat CB leka.. tapi kena tunggu hantu rajin sampai lar..and kebanyakkannya antu malas yang lagi banyak!hahahahha.. Last few weeks CB ada beli from internet butang-butang yang kalerful and a few ribbons yang design dia addoring giler! naseb baik tak leh makan beb! kalau tak dah ku kunyah satu-satu..kekeke

Jadi, CB try buat hair clips sendiri.. sepit shawls sendiri.. brooch sendiri.. jadi seronok lar.. so kita leh design sendiri aksesori yang kita nak.. Bukan yang kat internet tak chantek.. cuma kekadang CB suka pakai yang lain dari orang kat luar pakai.. tak tau lar naper.. bukan kita nak show off ke aper..just rasa sumtimes BORING kan tengok benda yang sama..heee~ So, kat gambar kat bawah nie CB just buat sendiri.. tak susah pon der!

ini model saya.. n_n

brooch ribbon

hairclips ladybird in the garden!
Saya masih dalam proses memperkemaskan hasil kerja tangan..heheheh.. So kekadang memang senget..muahahha..or memang CB ko yang senget! ahhahahah.. But for me.. it' more than my 1st expectations! :P

Kalau cik bambam jual korang nak beli tak??
:P

15 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cik ayin said...

santekk :)

puan nina said...

brape rm nk jual..hehe

Siti Noraisyah said...

Buatla GA, pastu bagi clip tu sebagai hadiah.. heeee... ^^

*SaBRiNa * said...

weh nice blog meh....cyes sonok tgk..eh nk blaja jugak wat hairclips pe sume tu..boley?? tggl jejak kt blog sye ye! =D

b a m b a m ' s said...

@cik ayin
nak beli?hahahha

b a m b a m ' s said...

@puan nina
ahhaha kak nina..siyes ker nak beli? :P

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah
ada terpikir gak sbnrnya..heheheh..tunguuuu~

b a m b a m ' s said...

@*SaBRiNa *
tq dear.. CB blajar dr youtube jek..ehhehe

Siti Noraisyah said...

nanti bolehla buat tutorial, akak nak belajar gak.. heee.... ^^

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah
kak ct..suh kita wat tuto blog leh lar ckit2..yg ini..jenuh nak tgk tgn kita terbelit..ahhahahha

z.u.n.a.i.d.a said...

wah akak suka yg last tu yang ada ladybird,..nti akak bg alamat bambam jgn lupa pos lak yea! hehehehe

b a m b a m ' s said...

@z.u.n.a.i.d.a
wah kemain!dah order awal2..ahhahaha

puan nina said...

ehehe..nanti nanti(sila baca dgn nada Raju upin ipin)kalau ade bb girl syok jugak pakaikan..hikhik..

b a m b a m ' s said...

@puan nina
heheheh kak nina.. leh jek nak pakai klip tuh.. xyah tngu dpt abby gurl..akak jek lar yang pakai..hahahahha

iyan shazlind said...

comelnya hasil tangan..tp menambahkan kecomelannya ialah model yg digunakan tu la..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...