Bambam's Addicted

Orang pempuan memang suka nak mencantikkan diri kan! Saper nak kulit cantik?meh jenguk cni..

Mula-mula meh CB tunjuk duta kecantikan pada ari ini.. Memang santek.. and dia KAWAN BAIK den sendiri yoooo.. bukan nak angkut bakul puji kawan sendiri..no-no-no..dia compang camping pon totap jadi kawan baik CB..hehehehhe..saper dia??

Macam model kan u olls~!
Ini Cik Atie Esa

Dia nie dari dulu start berkawan ngan dia..memang suka jaga kecantikan.. Kita orang panggil dia mak andam..keekekek.. tapi memang kekadang amek upah make up kan orang..Pic di atas tuh dia make up sendiri..Skang nie cbuk dengan business baru lak..jual produk2 kecantikan..macam vitamin C. Ada suntik and ada yang leh makan dalam bentuk pil..so jangan takut lar kalo yang tak nak amek suntikan tuh ek.. Kat bawah nie adalah contoh testimonial dari client dia..

BEFORE

AFTER
Tak nampak sangat lar sebab dah make up.. Yang laki pon ada!hah..ini testimonial yang jelas..so kaum adam..jangan ingat pempuan jek jaga kulit skang nie..Laki skang pon kena jaga muka..lebih-lebih lagi zaman LELAKI METROSEKSUAL kan?! Ini ada salah sorang client beliau jugak..

BEFORE
AFTER 3 INJECTIONS
Nampak tak keberkesanan kat kulit muka dia tuh..kan..kan..kan..tapi bukan vitamin C jek kawan CB jual.. ada yang lain..
List of Products
Harga boleh negotiate..jangan risau.. Untuk tempahan..boleh hubungi Cik Atie Esa nie.. Blog dia pon ada..Jom KLIK..Kalau nak diskaun pon boleh..korang seru nama CIK BAMBAM kat dia..kalau tak dapat gak diskaun..korang inform CB..meh CB gi sekeh kepala dia..kekekekek.. Ingatttt! nak diskaun mention nama Bambam! :)


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

alinac lover said...

lawa ye dia

b a m b a m ' s said...

@alinac lover nak jual produk kecantikan kena lawa2..tuh CB x jual produk kecantikan..ehhhh tetiba..heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...