Bambam's Addicted

Korang follow up tak komen yang lepas??

Korang ada TICK box follow-up comments tuh?
Kalau CB drop komen kat page orang.. Kalau bukan non-Ga entry lar kan.. CB WAJIB klik box tuh.. nak tengok dorang respond apa.. Communications 2 way namanya.. Macam mana lar ngan blogger femes-emes yang receive almost 200++ comments tuk di balas kan.. Ada yang balas then ada yang tidak.. Banyak cenggituh..sanggup ker nak balas?perghhhhh~! Kalau kat blog nie.. WAJIB BALAS beb..heheheh..penat baca..penat tulis komen..kena lar balas kan u olls~! :P

Korang??!!


10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aidanisme said...

reply gak tp lps tu yang memberi komen takde nak reply balik.. cam ne tu?

b a m b a m ' s said...

@Aidanisme ehhehe..kang bals2 kat komen..baik gi chattg jek kak aida oi..hahahah

Zura said...

kena reply...wajib reply balik komen pembaca..hhee...

b a m b a m ' s said...

@Zura wajib kannnn!!! heheheh

Sidratul Muntaha said...

dtg klik hb kat sini

b a m b a m ' s said...

@Sidratul Muntaha THANKS! :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kadang2.. tp dulu memang rajin balas skang ni ntah hormon dah berubah dia jd malas2.. baby dlm perut punya hal la kot

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY nanti baby kuar mesti kaki bloggers gak tuhh!heheheh

Nana said...

yesss kita bole geng
mmg wajib balas komen2 para peminat ni kekeke
biar lambat xpe janji reply

b a m b a m ' s said...

@Nana ehhehe..kiter selalu gak follow up komen kak nana!hahahah..naseb berbalas kan..syok jek rasa..hua hua hua..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...