Bambam's Addicted

Kalau kita nie buka YUNA atau HANA TAJIMA means kiter takleh pakai shawl lilit2 ehhh??!!

CB takde lar sentap..cuma nak terkilan lar ngan sorang dak FB nie..den pon tak kenal.. dia yg add..errrr..tetiba nampak dia post status kat wall dia berbunyi...

kenapaa laah kalaao nampaak orang pakai stayl shawll lilet orang akan panggel orang tuuu YUNA or HANA TAJIMA . and mulaa laah budak tooo mengGEDIK malu !! erghh , kao TA hot and gorgeous cam YUNA and HANA TAJIMA poun . caam jamban MELETOP tooo layak laaah .........


Tak paham ler...hehehehhe..ini bukan ditujukan pada CB..maybe dia marah kat kawan dia kot..heeee..tapi x baik non..nanti terasa pemakai shawls tegar yang lain..becareful ek yunk.. kamu pon pakai shawls gak..xpe lar..kiter tak se hot mereka..kita jadi lar se COOL dari yang lain bukan? :)



2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

z.u.n.a.i.d.a said...

me pon sentap gk..akakakaka even xpakai shawl tp nape nak komen camtu..dah fesyen skang kn..sukahati nak lilit cm yuna ke siti ker..aderkukisah!

nak nilai org nilai diri tu dulu, even ko pakai shawl secantik n lagi hot pada yuna @ hana kalo hati ko busuk tak guna gak kan!

me? tetiba nak emo..heheheheheh

b a m b a m ' s said...

@z.u.n.a.i.d.a ahhahaha kak zue!betol2..kiter pakai jd diri sendiri sudah..bukan nak tiru2 org pon..kekekkeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...