Bambam's Addicted

Hadiah dari Puan Nina mariii.. :)

Korang jangan nak muntah hijau lak hari nie.. Hari ni CB nak citer psal hadiah2 yang CB dah receive last week..heheheh saje wat seperate entry..banyak sangat entry kan..hahahha... takde lar abes idea nak menulis kan.. so korang tunggu lagi 2 hadiah yang CB receive next entry yer!muahahhahahhha...

Brooch bunga-bunga cinta
Prize Follower bertuah



Wahhhh.. cantik non!! Kak Nina tanya nak kaler ape ari tuh.. CB request hitam and rainbow.. tapi rainbow takde.. replace ngan biru and still looking good kan!! wink-wink! :P

Perfume Vanilla Musk AVON
Prize Peneka Bertuah
Rasanya lar nama perfume yang itu.. yang pasti ada MUSK..hahahahha.. Perfume nie dah letak dalam handbag.. so gi mana i sentiasa wangi u olls~ errrr.. memang wangi senantiasa pon.. in case lar tetiba terbusuk ker.. terlupa buh perfume tapi dah terlajak kuar umah.. so ini pasti menyelamatkan keadaan anda! heheheh..

Thanks to Kak Nina! jom lar kita main balas-balas emel lagi kak..hahahhaha.. :P

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

puan nina said...

hahahaha..alhamdulillah selamat sampai..sori ye tny mcm2 muahaha..

Fadzillah Kamarudin said...

wah...
broach tu nanti leh match ngan tudung baru tu kan??

1HB tuk CB...

b a m b a m ' s said...

@puan nina
hahahahha..x byk mana pon soklan akak tuh..heheheh.. :P thanks adiah tuh yer kak! :)

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin
ha'ahhh..tuh lar pasal.. leh lak sama.. heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...