Bambam's Addicted

GENG BLOGGER GADIS SEMASA!

Jom join! :P

Cik Bambam ko nak join..tapi malu..tapi nak join gak..meh kiter tengok samada syarat2 mencukupi ke tak eh..

Rules!

1. GBGS Hanya untuk para gadis ye anak2! blogger2 yang masih bersekolah, student IPT atau pekerja2 yang belum berkahwin, GBGS terbuka untuk anda!

Yesss!cik bambam ko bujang..errr..

2. Follow dan tinggalkan komen dan link blog korang if korang berminat untuk join.
sattttt..on the wayyy~! done! :P

3. Korang just perlu buat entry ringkas pasal blog Dunia Izryn ni. Seringkas mungkin jek, tayah panjang2..then backlink kan pada blog aku. So that senang untuk aku review blog korang balik.
Honestly....JUJUR.. Cik bambam baru nak follow blog kamu dear..hehehe.. So far masuk blog Izryn nie..blog dia kemas and PINKYYYYY~! Ringan pon ringan gak..xde lar hang nak masuk ek..hehehehhe.. Blog ringan itu penting..sekian terima kaseh.. :P

4. Banner GBGS tesebut korang bleh amik di sidebar aku if korang berminat untuk letak kat blog korang. Nanti aku akan update exchange banner GBGS kat sidebar. Tu pun kalau berminat la.... aku tak paksa puuuunnn...

Lom buh lagi..sat lagi ceq bubuh nooo..

5. Review blog peringkat pertama akan bermula minggu ni hingga 25hb Feb. So, sape yg join 1st, blog dye la yg aku akan review dulu. Takdek potong Q yek! Harus adil dan saksama..
So para gadis..tunggu aper lagi..meh serbu..mak gadis..nengok jek ek..heheheh.. :D



4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

farasakura said...

nak join gakkkk ...yeahh

b a m b a m ' s said...

@farasakura cepat terjah!! :P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

awal2 lg dh kena reject.. kekekekeke

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY kekekeke..pasni tubuhkan GENG MAK DARA!!hahahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...