Bambam's Addicted

Family trip next year! SABAH here i come! :D

Saper dah gi SABAH? banyak-banyak negeri kat Malaysia nie.. Sabah lar negeri CB lom jejakkan kaki..heheheh.. Tetiba balik keje ari tuh.. dapat perkhabaran my bro dah book tiket untuk kami ber5 (he+his wife+mummy+me+sis) untuk ke Sabah next year on January..! 3 days 2 night! woot-woot..  and mayb ada lagi 2 my oldest brother and their family nak ikot trip nie sekali excepy kakak CB yang kat Kelate coz dia Cikgu and sekolah baru nak buka.. jadi cuti dibekukan..uhuk2..


Tapi lambat lagi non..heheheh.. takper lar..leh kumpul duit sket2 kan.. Terpikir gak apa ada kat Sabah.. tapi CB tak risau langsung sebab dah ade referrer untuk ke KK nie..dari saper? dari Kak Nana!! Baca entry Kak Nana ari tuh dia gi Sabah..syok ke mainnn..dia siapkan bagi details pasal pergi Sabah nie.. so kita guna lar experience dia kan non..

Kak Nana!!


I Lapp U lar~! hahahahah.. thanks for information ek! Jom baca kisah Kak Nana kat Sabah tuh.. Jom KLIK sini.. :P


12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

SaYraH WonDerLanD said...

Best nya dapat g Sabah. Sarah pon belom lagi berjaya ke Sana. Semenanjung pon belom habis terjah lagi =P

afifahadit said...

ak dah g dah!!! sume tmpt nana g 2 ak dh g except pulau manukan..mahal..ak xmampu nk gi..huhu

tomato said...

wahhh! nak ikot la bambam !!!!!

ayza alyas said...

saya penah p sbah..nnti leh bw bbalik rantai mutiara bnyak2..hehehe

Zura said...

dgr org cakap sabah best...teringin jugak nk pegi...

b a m b a m ' s said...

@SaYraH WonDerLanD
semenanjung dah abes terjah..hehehe..sarawak pon dah..sabah jek lom..ekkeke

b a m b a m ' s said...

@afifahadit
ohh dh pegi ek..x tanya ko ponnnn..wahhhahahaha

b a m b a m ' s said...

@tomato
cpt prepare tambang n expenses smua.. CB tngu kat airport ek!ahhahah

b a m b a m ' s said...

@ayza alyas
syokkk! dh lar CB mmg suka pearls! :P

b a m b a m ' s said...

@Zura
dear..skang kan tgh promotion tmbg murak..try cekedout.. :P

Myra Jay said...

Tingin gak nak p Sabah tp tak tau ler bila berkesempatan :(

b a m b a m ' s said...

@Myra Jay
xper..sabah tuh dlm malaysia lagi..ehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...