Bambam's Addicted

Entry PERSONAL tak ada orang nak baca ek???

Different ngan entry dok citer pasal gosip artis.. kalau tengok statistik memang jurang banyak kan.. which one korang prefer? mesti GOSIP kannn~! muahahhahahah.. samo lar ngan den.. kekadang nak gak baca gosip2 artis tuh kan.. tapi blog personal pon CB baca gak.. best per! macam-macam orang dok bebel beria kat entry.. tulis entry panjang berjela tapi satu pon orang tak masuk.. then kalau ada yang masuk baca.. jarang lak tinggal komen..tapi kalau gosip artis.. komen MENYUMPAH jek kejenya ek? kekekke


i'm prefer blog personal.. orang share cerita suka dan duka.. experience pon kita dapat.. macam..


  • Seronoknya tengok orang cerita pasal wedding masing-masing sebab CB pon teringin nak citer my wedding jugak.. tapi belom kesempatan lagi lak..ehhehe
  • Indahnya menatap wajah si kecil yang baru keluar dari perut ibunya.. terus pikir! bila aku nak ada anak sendiri lak??!! 
  • Seronok tengok cerita cinta masing-masing and yang pasti CB tak akan cerita kat cni..muahahhahahhaa.. (if ada soon sebab i malu u olls~)
  • Anak baru masuk sekolah... nanges2 tak nak masuk kelas..hehehe.. teringat kenangan dulu lak..
  • Cerita time study dulu-dulu sebab kita pon automatik akan teringat sahabat kita yang jauh skang nie..
  • Menyumpah and marah2 orang lain sebab kita tak leh nak marah orang tuh.. so kita cerita ngan readers kita dengan harapan korang leh kurangkan marah dia.. sejuk hati kan..
  • Seronoknya si suami dok cerita pasal isterinya yang baik dekat semua orang kat dunia.. how romantic he is..
Dah ar! makin lama makin jeles ngan pengalaman orang lain!muahahhahahha.. tak senonoh betol lar ko nie der!korang lak?? :P


6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AdyBudika said...

taknak komen pasal entri ini..tapi nak tanye..nape aku takde kat list "cik bambam sayang giler kat dorang2 neh"

urmmm

Nana said...

kdg citr psl personal pon org suka baca
tp klw terlalu banyak sgt en3 psl personal kdg2 tu tgk org xkomen hahaha...
mungkin org tak tau nk komen apa kot

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika
itu update ikot pengomen tegar.. :D

b a m b a m ' s said...

@Nana
agaknya lar ek..huhuhu.. dok jadi silent reader jek byk.. klik LIKE je lar..hehehhe

Siti Noraisyah said...

sbnrnye org takut salah komen kot.. yela.. bab personal kan.. ^^

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah
alahai kak non.. kekadang xde lar personal sgt pon..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...