Bambam's Addicted

Cikgu Shida dah popular kuar TV9!!

Perghhhhhh~! tak cukup nak femes kat YOUTUBE ek! Nak kuar TV lak..then ada terbaca desas-desus dia nak RM1000 untuk tengok video yang dia akan buat for miming.. Banyak citer pasal cikgu Shida nie ek..mak CB pon cikgu gak..ayah CB pon cikgu..Kakak CB pon cikgu..tapi takde lar gaya cenggini..tak tau ler kalau cikgu-cikgu zaman skang nie kannn..yang nak berubah profession seorang guru kepada penghibur..memang tak salah..tapi tengok lak awak tuh buat video pembelajaran atau tidak..

By the way..CB nak kredit kat Lekat Lekit Gurl Story..dia banyak pampangkan side negatif and positf pasal cikgu shida nie..i loike! ehhehehe..IniAnwarHadi pon bakal cikgu an..tapi leh jek terima video beliau..kenapa?sebab contents dia memang menarik and tak perlu nak over sangat kot.. Cikgu-cikgu teruskan perjuangan mendidik anak bangsa ek..tanpa CIKGU siapa lah saya sekarang..tanpa penghibur saya still leh jadi macam skang..BOLEH? :P



Ini entry bukan nak cari gaduh..entry luahan perasaan..semua orang tak sempurna..yer saya tahu..tapi kita semua mencari kesempurnaan yang tak pernah wujud..tapi tak salah kalau kita cuba untuk jadi yang lebih baik bukan? peace no war! maaf untuk peminat cikgu shida.. and cikgu shida sendiri kalau dia baca yek..heeee~

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

padi n sekam said...

http://zulhilmiehalim.blogspot.com/
hahahahaha..komen da makna..fllow jngn x fllow

:: Zanna :: said...

mengarutlah cigu shida ni...huhu~~


n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^

b a m b a m ' s said...

@padi n sekam komen2 ada baca entry tak nie??hehehe.. salam kenal.. :)

b a m b a m ' s said...

@:: Zanna :: bagi dia x mengarut..errrr...huhuhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...