Bambam's Addicted

Apesal gambar2 kat blog tak kuar ek??!!!

Patut lar si Ady Budika dok komplen kata gambar-gambar kat blog CB tak kuar..pelik gak..time preview takde lar cenggituh..awat ar???dia kuar nie lak skang...

Nampak tak semua pic kaler kelabu!!!
Apesal wehhhh??? adakah disebabkan CB telah menggunakan 2 method dalam meng-upload gambar..

  1. Pic di atas nie CB upload guna file dr lappy sendiri..
  2. Upload pic by LINK..sebab kekadang selalu take time nak uploading tuh..malas nak tunggu..
  3. atau LINE INTERNET yang nak view nie lembap yang amat!kat opis mmg x kuar..kat umah leh lak view..pelik..pelik..pelik..
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???!!!

Korang nampak apa ek bila masuk blog CB nie??habaq mai ckit..tolong ilangkan kecelaruan di kopalo den nie hahhhhhhh...

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Siti Noraisyah said...

Ha'ahla... kelabu je.. dah perasan sejak 2,3 hari lepas, tp ingatkan line tenet kat umah ni yg slow...

AdyBudika said...

sebab die suh pakai domain name sendiri

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah tapi klik pic tuh..leh lar view..cesss..ape ke hei nyaaa nieee..

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika ko nk bg domain free tuh kat aku ker??kekekekkeke

Kaseh said...

yaa akak pun pasan gak..pun sama ingatkan line akak slow.. tapi dok refresh juta kali pun sama..

Taufiq Tiramisu said...

ni macam efek juery lazy load je..
ada guna tak benda tu?

b a m b a m ' s said...

@Kaseh yeker kak..skang dah kuar balik..ngeeee~!

b a m b a m ' s said...

@Taufiq Tiramisu hah??aper tuhhh??hahaha..errr..mcm x guna..huhuhu..

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..bukan pasal jquery laa tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...