Bambam's Addicted

82 GA & Contest are still pending!!

Korangggggg... Cik Bambam rasa nak amek OFF DAY semata-mata nak siapkan GA & Contest dorang2 nie..bolehhhhh??? Rasa sangat bersalah tidak meng-join-kan diri or mengambil bahagian dalam perkara ini semua..kekekekkeke.. Heyyyyyy~! memeriahkan majlis aper salahnya kan.. Betol!! CB ada 82 GA & Contest yang masih disimpan sebagai DRAFT..



Konon-konon..ada kelapangan masa nanti leh lar wat kan.. kang tak payah lar susahkan diri nak pergi cari smua entry tuh balik.. yang korang dok tag-tag CB pon still dalam status DRAFT..heeeee~!

Banyakkan u olls???!!
Tengok ler..buat weekends nie..minta-minta lar tak due date lagi..huhuhu..ari tuh dah banyak terlepas GA..tensen lar mak!!!! Nak apply cuti lar next week ari Isnin..leh sambung cuti sampai Selasa! Leh balun entry puas!kah kah kah

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

mamaaedrean said...

mak ai... akk eb jatuh no 2 la kot :)

Fadzillah Kamarudin said...

omak...
pasni nak tag CB lagi ke xnak??
cian CB...

b a m b a m ' s said...

@mamaaedrean hehehehe...xde adiah ker nak reward diri sndiri ker kak eb?hahahahha...gagahkan jugak masuk GA nie..mana tau ada rezeki terpijak.. :P

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin eheheh..siler kak..mmg akan buat..just lambat ckit lar..hehhe..rugi wooo tak join..ehhheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...