Bambam's Addicted

Turunkan berat badan dalam masa 2 minggu!

Hahhhhh!korang nak tak?????!!
Turunkan berat badan dengan kadar yang cepat macam tuh!
*wah shining mata masing-masing nak kurus dengan cepat ek*


Caranya adalah..!
Mengamalkan makanan yang sihat lar!
Itew ajek..hehe..

Tapi susah nak kontrol makan kan..
Nak makan yang sedap ajek..
Cik bambam ada satu makanan yang korang tak akan jemu makan

Ini dia!
NESTLE CEREALS
Cik Bambam berani SUMPAH cereal nie sedap!
Korang amek pagi ngan petang.
Saper kata cereals untuk pagi jek??!!
no-no-n0-noooo!

Skang ada 5 jenis
Dah bertambah cluster aper tah
Dulu CB selalu beli yang almond+honey ngan mix fruits tuh
Sedap non!

Campur ngan susu low fat high calcium brand HL tuh kan
Lagi lar menjilat jari ibu kaki!
hehe

Meh nak tunjuk ckit perasa ape ade..
Kang korang salah beli lak..

Ini yang original. Takde campur apa-apa. Whole grain ajek

Ini yang mix fruit tuh..Sedap tapi macam manis ckit.

Ini honey+almond! ini sedap wehhhh!!! Feveret den lar nie!haha


Hahhhh!dua nie yang baru..macam sedap. Tapi tak try pon lagik.. Sok nak beli lar! Yang perisa pisang tuh..macam menarek..heheheh.. Jadi apa lagi...! Mari lar mengamalkan gaya hidup yang sihat non! Nestle cabar tuh loss weight within 2 weeks kan. Cuba try! Den dah try! ada lar jugak penurunan..hehe

Nak lebih info kurangkan berat badan korang klik lar SINI...! Lagi banyak..jenuh aih nak terang details..hehe..Okeh lar! Nak bekpes nie! Makan per korang? Nasi lemak ker? ceittt! Makan lar cereal nestle macam CB nie!hehe

Buh-bye!



4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Suhami Ahmad said...

Waa, atok macam2 caro dah guno dah...tapi bersenam yang paling berkosan
^_^

b a m b a m ' s said...

@Suhami Ahmad yoko tokk..den pomaleh yang amekkk nak bosonam hah..so diet yo lar..haha..

adli said...

nak try gak arrr~

b a m b a m ' s said...

@adli beli ler cerelas tuh..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...