Bambam's Addicted

Tag from Lykin84

Kena tag dari Cik Lykin84..sorry dear..baru ade masa nak buat..hehe :)

1- Apa benda penting dalam hidup anda?

Family comes first.. then friends..then money...LOL! hahaha..kalau pikir logik lar kan..tapi sebenarnya apa yang penting adalah pegangan agama..dahh fullstop!


2- Benda terakhir yang anda beli guna duit anda?

Minyak kete.. T_T'

3- Di manakah tempat anda akan melangsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya nanti?

Kalau bajet ada..nak buat kat The Palace of Golden Horses..hahhh!tinggi cita-cita kan?haha! takde bajet lak..buat kat umah dah lar non.. :)

Tema lak..nak pilih PUTIH..! and nak guna konsep MINANG..hahhh!baru anak minang kan! :P (yelar tuh)

4- Adakah anda sedang bercinta sekarang?

TIDAK


5- Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?

LOL..! wat a ****** question! mesti lar selama yang termampu dan selagi ade jodoh.. 

6- Di mana anda selalu jumpa kekasih anda?

Erkkkk~ bedroom! LOL...woittt~ nanti lar ku kabor..

7- Novel/majalah/buku terakhir dibeli anda ?

Majalah RAPI..semata-mata nak tengok tips 100 tips kurangkan berat badan!haha!

8- Siapakah nama penuh anda?

Nor Aida Adlina Adit

9- Antara mak dengan ayah yang mana anda lebih mesra?

Mother

10- Namakan orang yang anda betul2x nak jumpa dalam hidup anda?

REMY ISHAK
11- Adakah anda basuh baju anda sendiri?

Sometimes..selalunya mak dah TOLONG basuhkan baju guna WAHING MACHINE time CB gi keje..dah pesan..

takper mak..den leh basuh sendiri..

tapi dia cakap

nak penuhkan mesin nie hahhh...

bukan salah daku kannn?

12- Di manakah tempat anda betul2x nak pergi?

Koreaaaaaaaa Selatannnn! 

bunga-bunga sakura berguguran..cuaca yang dingin..artis2 yang cun giler babas dan hensem2 belaka.. @_@

13- Pilih satu "peluk" atau "cium"?

BOTH

How can i choose either one?

14- Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
  • Kenal dari alam maya
  • Kena tag coz im the latest follower!haha! thanks babe! :)
  • Meh nak kenal-kenal dulu..baru leh figure out kan! 
15-  Lima benda yang disayangi dalam hidup anda.
  • My Mr. V
  • My Mr. Sony
  • My Ms. Lappy
  • My Ultraman
  • Purseee???
16- Lagu yang anda suka dan selalu dengar.

Mimpi yang tak sudah by Ibnor Reza

17- Bila tarikh lahir dan kt maner korang sambut tahun lepas?

7 December 1985 and celeb kat umahhhh jek..then bantai pi piknik kat Sg. Tekala ngan kengkawan.. :)

18- Rakan blogger yg anda nk tag?

nak ikot gak ar..3 latest follower! :P and kakak manis i lar~ :)

http://ceritabutang.blogspot.com/
http://atieameera.blogspot.com/
http://farzly.blogspot.com/
http://ctsweet111.blogspot.com/

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

atie said...

uishhhhhhhhhhhh daku dtag!!!! kalo xdpt tiket bkt merah, sy xnak wat!! hihihi gurau je. nnty sy siap kan k..skang tgh bz sket..

Fara said...

hayaaa...ku di tag ker..huhu..camner..??nnt ku jwb soklan interview nih eh..hiiiii

b a m b a m ' s said...

@atiehahahah..jgn ler kejam gituh skali atieee! :P ok take ur time!

b a m b a m ' s said...

@Fara hahhh!jwb jgn x jwb ek!hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...