Bambam's Addicted

Pembuat kopi dapat BONUS sebanyak RM5000..!!

Cik bambam punya gaji sebulan pon tak cecah separuh bonus yang dia dapat.. Just imagine just a tea lady dapat bonus RM5000.. Gaji dia takdo lar den tau kan.. Korang tau ker saper yang cik bambam dok kata  nie????
PEMBUAT KOPI DAVID TEO..!!

Humangaaihhhhhhhh~!!!
 
Untung betol.. yelar..David Teo untung buat filem tahun 2010 mencecah RM73 juta.. (if not mistaken).. Shaheizy Sam lak dapat umah semi-d banglo 2 tingkat, then David Teo bagi duit RM30k kat dia untuk wat umrah..untuk diri sendiri dan parents dia..

Kagum kan???

Terkesima jap..jenguk2 akaun bank sendiri..tengok duit bonus dah tak tinggal baki..pffftttt~! :P
 
 

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

aDieyZa said...

wah!!!!!!!! biar betul..

jap, nk check akaun bank jugak la.. hahahaha

NM02 said...

tu la... baru je baca dalam budiey. eh bambam... jom kita part time cleaner dia nak... untung2 dapat 5k gak ker.. hahaha

hei, tukang baca doa utk tiap kali majlis pun dpt 10k tau.. untung keje ngan dia

kay_are said...

moral of the story, keje r ngan david teo..

b a m b a m ' s said...

@aDieyZa cek bonus or cek gaji masuk ker nie?hahahah

b a m b a m ' s said...

@NM02 kamu jd cleaner..cik bambam jadi security lar!ahahahahah

b a m b a m ' s said...

@kay_are tuh ar..nak gi apply lar nie..ngeh3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...