Bambam's Addicted

Ini cinta atau nafsu?


Kenapa ek..
Manusia yang dah berpasangan..still mencari yang lain..even dah kawen and ada keluarga yang bahagia..
Itu cinta atau nafsu?


Kenapa ek..
Yang dah berkapel..tapi still nak tipu mengaku single?
Lagi pelik memang single tapi mengaku ada kapel..
Itu cinta atau nafsu?


Kenapa ek..
Bagi seseorang harapan..tapi bukan niat untuk memberi..
Ia hanya sekadar memberi harapan palsu..
Itu cinta atau nafsu?

awal-awal dah naik bendera putih ek...
Kenapa ek..
Niat kat hati memang nak bercinta..tapi bila dah lama-lama..ia tarik diri..
Kata cintanya dah pudar..tapi time mula2 bercinta..leh lak terang benderang cinta tuh..
Itu cinta atau nafsu?

aku dah dapat apa aku nak..!bye-bye pempuan!
terkinja-kinja memberi even takde ikatan yang halal saper suh??!!
Lagi nak tanya kenape ek..
Cintu itu indah..tapi yang dah heartbroken tuh selalu kata cinta tuh macam hamsap haprak..
Tapi time bercinta xde lak pikir..
Meraba sana..pegang sini..
bila dah berbenih cinta dalam perut tuh..
Yang semai benih tak nak mengaku yang benih tuh atas dasar cinta..
Hah..Itu cinta atau nafsu?

Mana ko nak?cinta or bedebik dari haku??!!
Kenapa lagi ek..
Hati dah cinta..tapi tak mengaku dek mulut..
Ego macam tinggi menggunung..
Ego boleh beli cinta ker??

spinning around~!!
Cik bambam pon tau tau kenapa..
takde kena megena ngan kehidupan CB pon..
sekadar melihat perilaku manusia..
yang macam-macam ragamnya..

Cinta sampai mata jadi buta..tak tau dah apa yang nyata..
Bagi CB lak..
CInta itu umpama dark chocolate..
Even ia pahit..tapi ia lagi kurang fat dari cokolat yang bese..
Makan banyak-banyak ia akan jemu..
kena makan ckit-ckit..baru terasa kesedapan setiap bait coklat tuh..
So, tolong belikan CB coklat TOBLERONE yang dark choc punya ek!
Thank you~!
Korang nak bagi mee sup pon den terimo yooo..


Saper yg pernah buat perkara2 di atas..
satu jek term CB nak bagi kat korang..
memang..
DASAR BERUK MAT YE..!!
Macam nie lar orang2 di atas..cuma berok ni lagi comel dari korang!!!


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

CIK CIRA said...

cinta...cinta...hmm...kadang2 menyakitkan

b a m b a m ' s said...

@CIK CIRA kalau kena dengan cara..lebih manis dari madu.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...