Bambam's Addicted

Facebooking nie kekadang menyakitkan jiwa!

 Bila tertengok PICTURE ex-BF denga GF baru!
 
Bila ternampak event KAWAN yang kita tak dijempot..
 
Bila ternampak UNWANTED status!
 
Bila nampak PIC hantu yang kita tak nak tengok
 
Bila nampak status or pic 18 sx by UNKNOWN yang kita sendiri tak tau naper kita APPROVE?
 
Tengok orang dok update status BERKASEH-SAYANG bagai nak rak wat den jeles sebab tak tau nak praktikkan kat saper! LOL!
 
Bila ternampak STATUS dan KOMEN yang kekadang sengaja dibuat untuk menyakitkan HATI dennn!

Kalau korang lar?
PANAS HATI TAKKKK?!!
 

Bukan nak cakap per lar..
just..

PERGGGHHHHHHHHHHH lagi skali..!!

AKU FIRE KO KANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!
 
 

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

aDieyZa said...

xmo marah2 yer..

tp fb sekarang dah mcm pening ckit.. semua yg kita comment kuar kat profile kita.. dah jd penuh profile tu dgn segala mcm tulisan..

b a m b a m ' s said...

@aDieyZa ha'ah....ada notice jugak..dah mcm tgk profile sendiri lak..hehehe

Sisiantee said...

hihi..C pernah sakit ati ble "kwn yang kite x suke" add kite then kite approve la sebab pikir bende lame jangan d kenang..then..tibe2 dapat tahu die remove kita plak.. "panas" kot..then shi terus BLOCK die..hahahaha padan muke die :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...