Bambam's Addicted

Dah menang tuh menang lar..apa nak bising lagik??!

Tak paham sungguh dengan manusia-manusia yang leh wat create FAN PAGE dislikes and condemn artis/another human being lain atas rezeki/award yang diterima..sorry to say..macam childish lak.. kita idop kat muka bumi kena pandai redha kan.. or HARUS redha.. Macam yang dok kecoh pasal fan page dislikes KEMENANGAN ANA RAFFALI tuh kan..iskkk~

Memang lar performance dia tak sehebat Faizal Tahir or suaranya tak sehebat Black and other local artist atau tak se-feeling macam Yuna.. tapi personally lagu dia agak hebat lar jugak.. different ngan yang lain.. Yuna pon hebat jugak.. Lagu A.P.I pon ok gak.. Lagu Faizal Tahir pon sama.. aissshhh mujor bukan den yang jadi juri..kalo tak..tak tau lar saper menang..

Then tengok la pulak saper juri yang mengadili tuh..bukan calang-calang orang.. M.Nasir ketua juri.. Lagi berpengalaman dari orang yang rasa dia PROFESSIONAL tuh..kan? tak kisah lar saper menang.. 12 buah lagu yang bertanding tuh semua dah cukup henat..just yang beza rezeki masing-masing saper yang terlebih malam tuh..tuh jek..

Cik bambam pon lebey kurang ngan orang yang kondem tuh gak..sibuk kundem orang yang mengondem..hahahhaha..peace yall..!! by the wayyy..rambut TOMOK lawa okehhh!korean-look-stlye.. like it!

Buh-bye!!!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

NM02 said...

biasa la bambam... manusia mana pernah selesa ngan kelebihan orang lain.

b a m b a m ' s said...

@NM02 yelar..kiter pon kekadang cenggituh gak..uhuk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...