Bambam's Addicted

Buah BAMBAM...!!apa buah-buah!

Frankly speaking lar kan! Bile sebut BAMBAM apa yang korang terpikir?? Mesti nak cakap den nie TOMBAM kannn! Tapi majoriti yang terpikir yang itu lar.. Korang tau ker asal usul nama BAMBAM nie..??!!hahahahaha



Asal dari buah bambam??! Adakah ini?

*Ini lar rupanya BUAH BAMBAM tuh... Kalerful macam CB lar!*

Wat da H***..! Korang jangan percaya yer..hehehe.. Terkujat lak tengok ada orang search BUAH BAMBAM nie hah..


Wahhhhh!korang nampak tak ade orang search buah bambam tuh!!choiii~ hahahha! dear~ bambam tuh bukan buah ek..kak non pon tak pernah tengok buah bambam yang hangat diperkatakan itew tau.. Agak-agaknya macam mana gayanya buah bambam ek??!haha!

Niknem bambam tuh takde sape2 yang bagi kat CB..CB buat sendiri.. bukan sebab CB tembam yer..bukan-bukan-bukan! evendoooo memang lar den tembam.. tapi niknem tuh bukan dirujuk kepada ketembamam pipi beliau ini..hehe..

Ia diambil dari karekter kartun Bam Bam Rubble.. Korang kenal sapa beliau?? Yang ini lar..





*Bam-bam Rubble*


Comel kannn..!!! Alar..anak kawan flinstones tuh lar.. Anak si Barney & Betty Rubble..hehe..Suka biler dia sebut bang-bang! hehe.. So start lar using niknem BAMBAM dalam frenster sejak tahun 2005/2006 cenggituh lar..melekat lak sampai skang.. ngan member-member pon kekadang terpanggil Cik Aida ini bambam..phewwww~

Okehhh..terjawab semua spekulasi ek? Jangan sebar rumors buah bambam ek.. Macam ada double meaning lak disitu..eerkkkkk~

Okehhhh..
Buh-bye!




2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

BeYLa! said...

haha.oh i see tu ke bum bum rubble yg di jadikn nm manja u.haha.i tot sbb u tembam.anyway comey je.

b a m b a m ' s said...

@BeYLa! ehehhehe..boleh lar..kire halal lar kiranya tuh..heheheh..thank u! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...