Bambam's Addicted

Bertudung tapi telanjang..



Korang rasa?????
kalau korang kat tempat kejadian..
korang tegur ke tak 'mangsa' kejadian tuh..
Sorry to say kalau cik bambam MEMANG AKAN TEGUR mangsa itu..
tanggungjawab sosial namanya..
and kalau korang nampak cik bambam mcm tuh..

SILA-SILA-SILA TEGUR OKEHHH..

saya tak marah..
:)

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

alinac lover said...

semalam yong ada nmpk gmbr ni

siyes terkejut tgk aww

aimee said...

berdarah mata woo!

Intan Baizura Rosli said...

isyh...malu nyer kalaw saya nampak kejadian ini. dan cepat2 tegur dia. tapi kalaw dia tak leh trima teguran camner eyh? bahaya gak.. lain org lain cara..

Joy said...

salam kenal. hias..malu nye tgk gambar nih..huhuhu..x kan la dia x perasan kan...huhuhuh

b a m b a m ' s said...

@alinac lover yeker yong..nmpk kat FB kwn jugak nie..terkesima nengok! huhuhu

b a m b a m ' s said...

@aimee buta pon boleh gak non..huhuhhu

b a m b a m ' s said...

@Intan Baizura Rosli xper dia marah..janji sok lusa kita x kena tanya ngan Allah nnt..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Joy perasan tuh x tau ler idak..tp dia x rasa 'sejuk' ker??huhuhuhu

The Nurul said...

dia tak rasa berangin ke. tskkk

tomatokering :) said...

perghh mantap seyh . kekekke
tego kot . huu

b a m b a m ' s said...

@The Nurul itu lar pasai..xkn lar dia x rs sejuk kot..perghhh~!

b a m b a m ' s said...

@tomatokering :) mantap ker??hahahahha..siut jek ek..tegur ler gituhh..wat malu jek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...