Bambam's Addicted

Berapa banyak GA & Contest yang cik bambam tak join lagi??!!

Kalau korang nie rajin menjenguk blog cik bambam yang satu lagi.. bambam-addicted tuh..korang akan tengok time CB rajin berapa GA & contest akan CB join..itu tak termasuk dalam FB lagi beb..Time rajin..boleh dibuat statistik lar..dekat 20-30 GA kot CB join..heeee~!

Time malas lak..satu haprak tak masuk..tapi..still jenguk blog2 yang rajin masuk GA tuh..korang rasa berapa CB dah miss join  nie?sayang wooo kalau dah ter-miss one of da GA n contest tuh..huhuhu..Secara kasarnya..berdasarkan gambarajah di bawah..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

63 entry tertangguh okehhhh!!!
SAPER NAK BERTANGGUNGJAWAB SKANG NIE????

CB jenis tgk entry then save link..kang ada masa baru buat..kekadang dah lepas due date pon hader gak..hahahhahha..sabau je lar ek..pftttt~! Skang nie lagi ler..ngan tempoh on9 sudah dipendekkan..hanya on9 dari pukul 8.30pm to 12.00am..yang kebanyakan masa di abeskan pada check FB, email dan baca blog..kang tak baca blog..terlepas lak tau kiter menang or kalah ek..kih2..

Kalau korang..macam mana korang spent time ek..kat opis skang nie dah leh sgt ler...beware ckit..hurmmm...tngu cuti CNY nnt ler..seminggu cuti kan..masuk lar GA sepuas hati ko cik bambam oi.. :D



nyummy-nyummy~! milo tabur satuuuuu?!nak jugak!KLIK SINI k~!bukan setakat milo tabur..ipad ngan HP pon korang leh dapat! :P

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Syafiq Rosli said...

wah banyak nye..hehe

kalau rajin jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

b a m b a m ' s said...

@Syafiq Rosli tuh pon dlm list x buat lg..hehehe..sabau na.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...