Bambam's Addicted

Benci REMY ISHAKKKKK..!!benci..!benci..!!

Kocik ati den ngan abg Remy nie hah..dah lar nge-date kat SOGO tak sompek..sob sob sob... Pastu nyesal kedian tak jadi pergi event tuh..huarggghhh~! dah lar dendam kesumat tak dapat jumpa time Teater Natrah ati tuh belom terhapus..ini bertambah lagi ngan dendam event Dashing lak..!tak dashing lar Remy nie..nie CB nak marah nie..piat tinge kanggg~!!

Mampu tatap jek u olls.. picture abg Remy nie kat Mydin, Kelate..sabau jek lar...

Hancur luluh hati i..!!jangan nak wat senyum kambing ngan CB mcm tuh!menyampah tauk!

remy..remy..kalau i kat atas..u sanggup panjat tak nak selamatkan i???

u owe me a signature okehhh!!i just need one and picture wif u.. n_n

Dashing lar abg Remy i..!!!
Rasa nak muntah ke korang? Nak CB hulurkan plastik muntahhh??!!
muahahhahahahhahhahaha..


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

tomatokering :) said...

waa~ minat remy jugak :D

b a m b a m ' s said...

@tomatokering :) opkosss!tomato jgn amek ekkk..hahahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...