Bambam's Addicted

5 cara tarik perhatian follower..

Hasil kajian Prof Bambam.. (wahhhh...nak pangkat tinggi2 ajek kan..)


  1. Talented dalam menulis seperti pembaca akan ketagih kalau anda tak update blog itu walaupon dalam masa 10 minit!
  2. Cantik or hensem..then upload pic korang yang gebu, menawan dan kacak bergaya..walaupon short caption orang tetap akan jenguk blog anda..
  3. Blog yang ringan bak hanginnnnn kus-kus sepoi-sepoi bahasa..orang nak masuk pon senang..xde lar hang pc/lappy sampai nak kena restart..
  4. Blog yang selalu buat GA or contest..try korang buat seminggu sekali..and adiah yang cukop menarek!gerenti para bloggers tak senang duduk lar! :D
  5. Yang last nie..memang tak tau nak cakap per lar.. blog PORNO..walawehhhh!!!kompem korang follow kannn!!!!
Ini semua jokes okehhh!no hard feeling babe~!


2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cikanna said...

tip yang bagus ni..
tip yang last tu jangan lah dicuba,nnti kena tangkap hehehe

b a m b a m ' s said...

@cikanna amboi cik anna...ada terlintas ker tips yg last tuh?eheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...