Bambam's Addicted

Strawberry, Blueberry, Cherry Berry or Mulberry??

Hai kawan-kawan..nama saya berries..ini adek saya strawberry..ini pulak kakak saya..nama dia blueberry..ini kazen saya..nama dia cherry..then yang ini nama dia mulberry..ini kisah kami semuaaa~ (korang baca ikot nada UPIN dan IPIN tau..!!)

Dulu kan..cik bambam teringin nak petik and makan fresh strawberry yang fresh dari ladang..dari kecik lagi dah berangan..heheheh..tapi sampai skang tak dapat2 jugakkk! Umur dah nak masuk 25 years old nie kan..tak pernah jejak Cameron Highlands hah dik nonnn oi... Genting ngan Fraser Hill jek sampai..tuh pon time kecik-kecik dulu..So..agak2 tanam strawberry sendir kat umah leh tak??

Jeng..jeng..jeng...umah cik Bambam ada sejenis pokok berry u olls~ Ingat tak idop.. omak den yang tanam..bukan saya..hahahah..nak tau berry ape??

Hahhhh..banyak-banyak berries nie?korang rasa mana satu ade kat blakang umah cik bambam????


teka lar...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
orang suh teka..bukan suh scroll down...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tak dapat teka ker?aishhh~
.
.
.
.
.
.
surrender????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yelar-yelar..cik bambam bagi jawapan....

jeng jeng jenggggg!!!




pic di atas pic dari pakcik google..korang ingat cik bambam tipu ker..cik bambam punya pokok kat bawah nie lar...

tak cukup masak lagi..kang dah masak cik bambam tangkap pic len lak..hohoohoh..buat hiasan atas kek pon sodap nie..

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lulu caldina said...

sedap berry ni semua letak di kek..kan bambam?

eB@mamaAerish'n'Aed said...

canteknyer... musti manes nanti kan?... x sabor nak tunggu... ;)

b a m b a m ' s said...

uishhh..sedap ke main..dip ngan melted choc pon sodappp! :P

b a m b a m ' s said...

kak eb...mulberry umah kite masam ckit lar..sebab cuada panas..kat tmpt sejuk jek dia manis..nak buat mcm mana..letak peti ais tepi pokok?hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...