Bambam's Addicted

miSz h0neyz 1st c0ntest


SYARAT-SYARATNYA :-
1) As usual,k0rang kne wat entri "miSz h0neyz 1st c0ntest"...
Letakkan banner teddy bear kat atas tue di entri k0rang dan linkkan ke bl0g nie...
2) Jadi follower miSz h0neyz, letakkan nama 'n' url bl0g k0rang kat Mister linky's magical widget yg kat atas tue...
senang h0neyz nak terjah bl0g k0rg...
3) Haaa... jgn lupa letakkan banner teddy bear tue skali kat side bar blog korg dan link kan terus ke entry ni ye...
4) TAG sekurang2nya 2 0wg blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag...
5) Cuba teka BERAPAKAH HARGA(RM) TEDDY BEAR yg ada dlm banner kat atas tue, dan letakkan jwpn k0rang dlm entri skali...
6) Last sekali, jgn lupa tinggalkan nama dan link entri penyertaan korang dalam kotak komen entry "miSz h0neyz 1st c0ntest" ni ye.. tak nak letak dlm sh0utb0x taw... ;)

[itu syarat-syarat yang dinyatakn pihak penganjur]
Besar tul be-bear misz honey tuhhh..kalau cik bambam lar..sumpah tak bawa masuk dalam bilik..takot!haha

Harga yang cik bambam teka adalah..
RM 129.90

Nak tag
Kak Siti Manis
Cik Bulat

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

misz h0neyz said...

salam...
hYe!
thanks 4 j0ining my c0ntest...
anda LULUS...
g0od luck!
;)

Lulu caldina said...

bambam..good luck...ngee

b a m b a m ' s said...

@misz h0neyz thanks honey! :P

b a m b a m ' s said...

@Lulu caldina tq lulu!heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...