Bambam's Addicted

Macam mana nak menghadiri 3 wedding dalam hari yang sama..!

Nie nak cerita pasal weekends esok..nak kena attend weddings..blog tak akan di-hupdate..Mostly kan..kalau weekends jek..blog mesti banyak yang tak hupdate kan.. sedang refer kepada diri sendiri.. haruslah..time weekends lar nak pergi berjalan dan menggedik semua kan...ahaks! So korang..weekends pergi mana?

Okeh-okeh, berbalik kepada topik..Sok ada 3 wedding..peningnya nak attend semua..kalau dekat tuh takpe lar jugak..ini satu dekat LUKUT, satu lagi kat MERLIMAU, MELAKA then satu lagi kat JOHOR..!Haaahhh!pengsan ko..nak kena pergi semua..jadi macam mana kita nak hadir semua majlis perkahwinan tuh dengan cara tidak melukakan mana-mana pihak?

Kalau badan nie leh difotokopi..or boleh di emel kan terus kepada majlis tuh kan..kan senang..tapi mustahil lar kan..mana leh..jadi saya hanya pergi 2 wedding sahaja besok..di Lukut dan Melaka. Johor tuh tak dapek lar nak poie..jauh sangat..then lonely ranger lak tuh..takde saper nak temankan..Others 2 wedding nie ada gak kawan nak temankan..

Wondering kan..rasa bersalah jugak tak pergi wedding kawan yang satu lagi..agak closed lar jugak..macam mana nak buang rasa bersalah ni hah..??!!Sorry kak yuyun..nanti turun KL i belanja u okeh..! :P or nak kena pos adiah ker??errrrr~

Sebal dengan diri sendiri.. *berlalu pergi*

nota kaki: Jauh perjalanan luas pemandangan

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Mama Zara said...

kalau mama, yang x dapat pergi tu kukirimkan hadiah awal2 lagi :)

Entri terkini: Perginya Seorang Jiran

b a m b a m ' s said...

@Mama Zara ehhehe..itu lar plan ade gak nk kirim adiah..heee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...