Bambam's Addicted

Macam mana nak follow semua entry bloggers?

Selalu wondering tauuu..kekadang kan..kita nie keje siang ari..kadang-kadang dapat on9..(mostly lar kan..haha)..then kekadang tak dapat on9 pada siang ari..so leh baca entry2 para bloggers hanya pada malam ari..masalahnya..kita nie bukan follow 10 orang cenggituh..ini dekat 100-200-1000 blog sehari..nak catch-up balik semua entry yang telah di post itu SANGAT-SANGATLAH SUSAH..bukan susah apa..nak kena gak baca dari beginning kannn..

Sometimes..kalau takat time siang jek nak cover untuk ke malam..okeh lagi..ini yang 2-3 ari tak on9..hahhh! berdozen-dozen entry nokksss!mcm mana nak baca..mesti ada yang miss nanti..lebey2 kalau blog favourito.. al-maklum ler..teman nie kekadang pemalas ckit nak tengok page2 lama..hahaha..

Persoalan nak tanya korang nie..kalau korang..korang buat macam mana??
a- still baca satu-satu even banyakkkks!
b- baca part menarik jek or just tengok tajuk..(tapi mana tau content menarik macam tajuk kan)
c- korang wat do no..baca mana yang mampu..
d- baik korang wat entry sendiri..lagi puas..!haha..
Kalau tak keberatan..drop some comments..pilih jawapan masing-masing ek.. :P

Nota kaki: rasa lagi senang kalau korang sendiri yg promote entry kan..macam drop terus entry yang korang rasa menarik untuk org lain baca.. :) 

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Zura said...

baca blog yg selalu terjah kite..then br terjah blog mber lain..kekdg x terkejar jugak..

Siti Noraisyah said...

akak pilih jawapn C, hahah!

zey said...

selalunya akan usha tittle yang cambest je utk continue bace... hehe.. =)

bagosla bambam, jadi follower yang setia... ",

b a m b a m ' s said...

@Zura kalau tau saper yg terjah lar kan..huhuh..kekadang silent reader..mana tau..hehehe

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah hahahah..giv me 5 lar kak!kiter pon so far wat cenggituh..huhu..

b a m b a m ' s said...

@zey tuh ar..tajuk nak kena gempak..tp nak gak gempak sama mcm content entry..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...