Bambam's Addicted

Jelmaan diri sendiri di office..!!!

(Ini cerita semalam...)

Pagi tadi baru jek sampai opis, dah terdengar borak2 kosong yang mengatakan ternampak kelibat cik bambam masih bekerja semalam sampai pukul 9..pak guard cakap dengan sorang staff ini yang digelar FIFI (bukan nama sebenar) bahawa telah meninggalkan cik bambam keseorangan di opis sampai kul 9..sampai hati beliau tinggalkan CB kat opis sowang2..wuuuuu~ tetapi...bukan itu yang terjadi malam tadi..

Memang semalam CB buat obertime..tapi..CB wat obertime sampai kul 8 dengan sorang lagi opismate..kami hanya 2 orang anak dara sunti yang masih bekerja di opis yang mempunya 6 tingkat dan stay di tingkat 4 itu..Kami balik sama-sama dan jalan beriringan menuju ke kereta..

Macam mana lak leh cakap CB masih di opis sampai kul 9..!!!walawehhhhh!saper curik identiti aku nie hahhhhh!!!ini sangat menggemparkannnn!!bulu roma den dah meremang nie..ari ni nak ot lagi nie..sangat saspennnderrrr!

Dah lar semalam abg cik bambam cerita dia tdo kena tindih kat umahhhh...ishhhhh!!korang rasa??benda yg kat umah tuh ikot or benda kat opis nieee..errrkkkk~

nota kaki: errrrmmm..ker pak guard ni dah angau kat aku..??!!!!sampai terbayang2 jelmaan aku??hahahhaha

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Siti Noraisyah said...

Wahhhh.. misterinye... pe kate malam ni cik bambam ot sampai kul 9, kalau jumpe jelmaan tu ambikla gambar same2, pastu letak kat blog ni.. hehee...

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyahiskkkk!menakotkan lar kak siti..!!huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...