Bambam's Addicted

First Giveaway from Cik Bambam

INI ENTRY MELEKAT..!!DIA TAK MELEKAT PADA 13/12/2010.. :p
LATEST ENTRY PLEASE SCROLL DOWN..THANKS! n_n

Errrr..bersempena besday cik bambam yang akan datang iaitu 7 Dec 2010 (okehhh..pegi tick kat kalendar korang sekarang..!!hehe) korang kena bagi cik bambam adiah!hehehhe..ehhh..bukan lar..cik bambam yang nak bagi korang adiahhhhh!!! Ini contest pertama blog nie..tapi jadi giveaway pulak ek?hohoho...lantak pi..okeh..!ada sesiapa yang nak join..???? Jangan malu jangan segan k..

Syarat-syaratnya:

  1. Kena jadi follower blog ini.. (normal lar utk semua GA kan)..kang tak follow macam mana nak tau result.. :)
  2. Tajuk GA adalah "Contest: Ada apa dalam tuh"
  3. Lekatkan banner ni dekat entry and sidebar korang.. (normal jugak)
  4. Then korang buat lar entry meneka apa yang ada dalam bekas tuh.. (ehhh..jawapan dalam banner tuh sebagai contoh..korang nak pilih benda lain pon boleh..)
  5. Tag 3 orang blogger yang lain dan....
  6. Pastikan mereka tahu.. :)
  7. Last but not least.. korang rasa apa yang perlu ditambah and dikurangkan dalam blog nie... (wahhhh..mengambil kesempatan untuk membuat bancian...kih kih kih)
  8. Jangan lupa link kan dekat komen entry nie yer...
Tarikh tutup contest adalah pada
12 December 2010 tepat jam 11.59 pm

Ehhhh..lupa nak mention hadiah..!!hahaha..
hadiah aper ek? SURPRISE...!!!!
sorang pemenang sahaja...tengok lar kang..kot ramai..tambah lar adiah.. :P

Senarai nama peserta --------------> KLIK SINI 
Nak hint??? -----------------------> KLIK SINI
Tak cukup HINT lagi?? -----------> KLIK SINI

nota kaki: Psssttttt~ korang nak hint ker???just think out of the box okeh!be creative..!! :)


71 ratus ribu orang tambah perasa! :):

tomatokering :) said...

wahh~cam besh jer.. t ceq try ek ;)

b a m b a m ' s said...

usaha pasti jaya...!!yeahhhh~ :P

eB@mamaAerish'n'Aed said...

dh join... early bird nak adiah gaks.. ;p

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tenkiu

eB@mamaAerish'n'Aed said...

okeh da link dah... check... jgn x check... ;p

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Siti Noraisyah said...

akak dah join..^^

http://ctsweet111.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

fideila said...

salam, saya dah join

id follower: fideila

http://chilloutcontest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tq!!

zaikulim said...

Salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Siti Noraisyah said...

kak dh betulkan dah.. check it out!! heee... ^^

LeYa said...

Salam LeYa dah join...

http://anagurlz87.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

EraWaTiE said...

Era teka

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Cute MuM said...

salam..
Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

TQ..

ytekecik said...

salam

dah join

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-contest-ada-apa-dalam-tuh.html

b a m b a m ' s said...

@eB@mamaAerish'n'Aed

ok done!!

EraWaTiE said...

ok dah update

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

daya | yuya said...

Okay Cik Bambam , sudah join :)

http://noorhidayahsalmat.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Fatihah said...

salam cik bambam.

saya join..sila lihat okeh..x)

http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

ytekecik said...

salam cik bambam

saya dah tunaikan syarat no7
huhuhuhh...

Sisiantee said...

Shi Dah join dah :)

http://sisianteerashid.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Okay x? hihi

Sisiantee said...

Shi dah link banner dah..hihi.. :P

nadratul said...

saya da join :)

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

thank you

LyNn'Azlina said...

da join...

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-from-cik-bambam.html

id:lynn azlina

Syukri Hasshan said...

sy dah join..n dah follow kamu!!

http://sipootcomel.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Syukri Hasshan said...

nama MSBH utk follower..
err..dah masukkn gmbr kat sidebar..smlm buat dlm keadaan mengantok..tak perasan..hahahaha

hudahazwani said...

salam...hai...huda jalan2 terjah petang kat sini...nice blog la...suke! even simple...huda follow blog yer ^^,


http://hudahazwani.blogspot.com/

nur hidayah said...

join skali :)
http://dayah89.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tQ~

Siti Noraisyah said...

wahai cik bambam yg pemurah, kak siti dah update jawapan baru tau.. check it out!! Heee....^^

myssmie said...

i join ye =)

http://blackoutlah.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

2 link saya =) tQ

myssmie said...

lupa la nk ckp pasal tue..tue..yg no 7.. hehe...

xde pape la nk komen..huhu.. wat yg terbaik,.. pastikan diri kita puas ati dulu, baru la pkir sal org len yg tgk blog kamo ya =)

ila Lover's said...

hehehehe. da join da. :')

b a m b a m ' s said...

@Siti NoraisyahOK NOTED! :p

b a m b a m ' s said...

@myssmietd try drop komen kat blog kamu...tp x leh lak..ade prob ker?huhu..btw..accepted! :P

Ukhti [Aki] said...

salam maal hijrah cik bambam!
aki join neh?

http://doray-aki.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

t da tgok, do leave komen ckit tau.tenx yaa~ ^^,

AesyaZealous said...

sy join !!

http://akuzealous-contest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

nadiah said...

salam maal hijrah n happy b'day jugak..
saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tq

CiK PuaN NeTTY said...

sy da join tau cik bambam!!!~=)

http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

humblemOdest said...

join gak sebab kene tag
http://humblemodest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Husna'Nerra said...

already linked..

http://husnanerra.blogspot.com/2010/12/cik-bam-bam-ga.html

NOOR FATIN said...

saya joinn

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

check tau

Qard91 said...

QARD JOIN

http://qard91.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tiefazatie said...

hey darl!salam perkenalan..ifa join yaa..

id follwoer: tiefazatie
link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tq!ifa hentam ja tue!hihi

asfz lily said...

Salam.
asfz join juga

http://asfzlily.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tqvm :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

bambam, dah tukar jawapan dlm n3... tq...

jawapannyer: broach... ;p

b a m b a m ' s said...

@eB@mamaAerish'n'Aedbrooch kerongsang ek kak??hehehe..ok2..!!

b a m b a m ' s said...

@ila Lover'slink dear??

cik_starzz said...

SALAM CIK STARZZ JOIN TAU :)


http://starzzsite.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tiefazatie said...

darl..ifa dah tukar jawapan dlm n3 tau..=)..banner ada tue kat sidebar tue..tgu je die kuar eh...hee..=)

tiefazatie said...

aiyak..sori2..link balik kan..nie die darl..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tq!

b a m b a m ' s said...

@tiefazatieokeh noted..nnt refer n3 updated contestant k..

myssmie said...

@myssmie http://blackoutlah.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html. saya da update =)

cherry said...

nak join jgk..

http://sweetgathis.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Farra Ya said...

hye cik bambam.. sy msuk gak.. huhu

http://myboolat.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Farra Ya said...

huhu ^_^

me_nazri said...

okeh dah join...

http://semalam4u.blogspot.com/2010/12/bukan-anu-dalam-botol-ok.html

~ Lady ell ~ said...

join jugak yer

http://lifeofladyell.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Sweety said...

saya join :D

http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

nanakimie said...

Da join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-from-cik-bambam.html

Shazlin said...

saya dah join akak punya contest..
waa....mendidih otak nak jawab..

http://mekpopfantasy.blogspot.com/2010/12/contestada-apa-dalam-tuh.html

LoVe_LeEyA said...

leeya join ea.. ^_^

http://loveleeya.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

thanx.. ^_^

Shiela Latif said...

salam ziarah cik bambam...ibu join kontest nie yer =))

http://shielasuri.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Lelord said...

heheh nak join gak

http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

mekdonel said...

Nice Post!!
Btw,this is one of the truly great blog :
www.fdausamad.blogspot.com
Just baca 4-5 entry, sure jadi ketagih..
Im not kidding dude!!!

ezzamalik said...

da join^^

http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

:: Zanna :: said...

zanna join contest ni.. :)

http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

tq~

Mamamya said...

saat2 akhir nih...nak join juga...

http://wishmeluck-mamamya.blogspot.com/2010/12/contestada-apa-dalam-tuh.html

tq

♥♥LiSsA♥♥! said...

salam.
happy belated besday :)
lisa join ur contest
jenguk2 la yer. comment2 skali
http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Keyna said...

sy join 4 the las2 min :D

http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

haszuraidah ishak said...

salam..

nak join jugak..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

thanks..

akubersamaCahya said...

cik bambam, abc join nih. belom lambat kan3

http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-from-cik-bambam.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...