Bambam's Addicted

Cik Bambam skandal ngan Remy Ishak

Walauponnnnnn cerita ini sudah agak lapuk untuk diceritakan..den totaaaaaaaap nak story telling sama u olls~ wahahahhaha..pedulikkan! :p tajuk tuh..errrrr..biar lar nak prasan sendiri..almaklum ler..saya nie PEMINAT KIPAS MATI abg Remy Ishak u olls..tapi bukan yang pertama..yang ke-7 dalam Malaysia jek lar..kenaper no 7??sebab cik bambam suka no. 7..ade soklan??!!

Al-kisah..ingat tak dulu yang den dok story nak pergi tengok teater NATRAH tuhhh?heee~ ini kali ke-2 msk teater..percaya lar..feeling tgk teater ngan wayang lain bebbbb!kalau wayang..korang tak leh nak sentuh-sentuh..tak leh nak belai-belai..tak leh nak pegang-pegang sama itu PELAKUN..wahhh..apaaa!korang bajet CB dapat pegang ker actor pujaan malaya tuhhh??

HAREEEEEEEEEEMMM dapat pegang..mmg lar tak leh pegang kan..aurat..hehehe...nak bergambar..??hahhhhh!itu dibolehkan..wahahhaha..jeng..jeng..jeng...


Wahhhhh..bila masa lar abg Uda (Razali Hussin) sesat kat sini..heheh..salah teater lakk..ini time tengok teater Uda dan Dara.. :P


Antara barisan-barisan pelakon yang menjayakan teater Natrah..baju putih tuh abg Remy lar kannnn...jauh nun nak tangkap pic closed up..ini pon pinjam dgcam SIL..nnt tngu ar cik bambam beli DSLR lak.. =.='


Surpriseeeeeeeeeeeee! Tun Mahathir pon ada..siap celeb besday dalam teater lagi..hahhh!ada kek..tapi tak dapat rasa lak..heee~ luving kapel ini siap main suap2 kek lagi..romantik kannn! :P


Sharifah Sophia..watak Natrah ketika berusia 40 tahun..!time nie dia preggy nak masuk 6 bulan rasanya..besau nau perot dia..ada iras2 perut cik bambam di hujung sana.. tau..tau..masih menerima kenyataan yang pedih ini sampai skang.. T_T

Hahhh..korang mesti tertanya-tanya.. (or buat-buat tanya cik bambam sebab nak amek hati)..mana pic cik bambam ngan Remy Ishak niehhhh!!marah nie..marah nie.. yelar2..nak tnjuk lar nie..sabau ckit~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hahhhhh!menanges tak berlagu...!nak tgkp pic ngan real Remy tak dapekkk!tangkap pic ngan patung je lar non..boleh pulak time nie sesi autograf dibatalkan..padahal dah semangat beli poster awal2 nak rebut tolak2 ngan org len minta autograp Remy..!ciskekkkkk~ terus spoilt mood mlm tuh..bergambar pon takmo..huhh~


nota kaki: dengar citer ade kesinambungan teater Natrah lagi..ini bukan dari cerita yang sama.. kesinambungan lepas Natrah pergi Belanda lak..wahhh!cannot wait to see..(if Remy Ishak remain) hahahah


4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB@mamaAerish'n'Aed said...

phewitttt... :)

eh luper...
bambam dh ajor psl wat banner kemas gitu eh?... :)

Siti Noraisyah said...

patung pun bolehlaaaaa... heheee....

b a m b a m ' s said...

@eB@mamaAerish'n'Aed dah buat dah kak eb..siler semak tab menu di atas..TUTORIAL..hehehe..senang ckit nak cari..just pilih nak wat yg scroll up mcm blog list or gerak2 gituh pon leh.. :P

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah mana best kak!kasi peluk sama remy baru best!kah3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...