Bambam's Addicted

Bila si dia bertanya.... (saya jadi malu pulak..)


Heart-to-heart lar nie kan.. :)

Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ? 
Sebuah header..!!hahaha..sebab header sebagai rumusan blog (for me lar).. Dah ada header mestilar ade content yang menarek untuk blogger membaca. Dah ada content..mesti kena ada penutup..Hahhh!baru jadi karangan kehidupan!

Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
Blogwalking perkara asas lar kan..then join contest and giveaway..drop some comment or chit-chat kat shoutbox tuh..kat FB pon yer jugak.. dan yang latest..buat contest kat page sendiri..promosi jugak tuh! :P


Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
Yang lambat nak loading sampai buat hang and terpaksa di cntrl-alt-delete..Blog berat lar tuh...sah-sah daku PANGKAH..!! (blog nie berat tak korang..errrr..). Then blog yang dari starting sampai ending MENCARUT jek kejenya!adoiyaiiii~ x kose betol!

Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
Header! (suka benor tgk header2 yg kreatif) hehehehe..then bila ada content yang unique (korang ingt nuff jek ker yg nak unique view)..lebih-lebih lagi yang ada cerita-cerita pelik dan ajaib..then yg ada contest or GA..sebab suka brg free..wahahaha.. terakhir.. TIPS KURUSKAN BADAN.. sekian terima kasey~

Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
Just buat mind set kat kepala lar..kita tak perlu nak amek peduli omomg-omongan DUSTA dan HINA yang orang lemparkan kat kita KALAU ia bukan ANDA...So nak bengan baca komen tuh biar sekali jek lar..nak buat post bengang pon sekali jek..then just ignore..or set kat komen tuh NO ANONYMOUS allowed! :D takde lar komen dari beliau-beliau lagi..

Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
Simple-Ringan-Interesting Content..no more comment after this please..(macam diwawancara pulak) hahahah..and blog yang tak terlalu serius.. T___________T'


18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

KimiCnoL said...

Terjah dari blog abg ben ;)
Segmen Abg Ben
"1.Bila Si Dia Bertanya??"

iqbalhakimi said...

oo..header kita belom buat lagilah..bagus nie..lepas nie kena buat header baru..hehe

hasrul hassan said...

Salam .. singgah sini sebab Ben suruh saya jenguk2 ...

selamat berkenalan dari blog bangku kosong:

http://hasrulhassan.blogspot.com

Wink2.. happy blogging.

Siti Noraisyah said...

saje gatal2kan tangan tinggal komen kt sini.. hehee..
chaiyokkk cik bambam!!

b a m b a m ' s said...

@KimiCnoL

salam perkenalan juga yer... :p

b a m b a m ' s said...

@iqbalhakimi

hai iqbal!hehehe...header penting lar...nk ker badan tanpa kepala??hehehe

b a m b a m ' s said...

@hasrul hassan

salam perkenalan jugak..dah pergi blog kamu tadi..NICE..!! :P

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah

hahahha..kak siti!gatal ek..gatal nak kawen!hehehe

dwaty said...

nice blog...

Cik Hasnah said...

header pon kena menarik ea? okeyh2
singgah dari blog Mr Ben..
Salam kenal =)

Azza Firza said...

salam singgah, nice entry, jemput singah blog usang saya ea, keep it up brblogging <3

aienzcruzzle said...

jalan2 cni
jemput singgah di blog saya
http://aienzcruzzle.blogspot.com/

b a m b a m ' s said...

@dwaty

Thanks dear! :P

b a m b a m ' s said...

@Cik Hasnah

heheheh..yes dear!kalau kita pandang manusia pon kita tgk muka dulu baru yg len kan..means physical attraction.. :P

b a m b a m ' s said...

@Azza Firza

Thanks..nnt cik bambam bw yer... :P

Anonymous said...

Kedengarannya bagus, saya suka membaca blog Anda, hanya ditambahkan ke favorit saya;)

Anonymous said...

Ini benar-benar menarik. Aku suka membacanya

Anonymous said...

Nice info;) Terima kasih untuk waktu Anda ...;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...