Bambam's Addicted

The Best Follower Award!

Lama sungguh blog ini tidak ditaip..heee~ check peserta GA pon tidak kesempatan lagi..sowie yer..yg mana cik bambam dah drop komen kat entry korang tuh means dah diterjah..yang belom tuh..bawa bersabau..nanti daku datang..hidang sekali air teh o ngan kek batik sebagai rasuah menyambut tetamu yek! haha!

Sesambil check shoutmix tadi..ternampak Misz Honeyz datang kesat kaki kat blog picisan ini..cewahhh~ bukan datang kesat kaki lar..dtg anta award hah..!thanks honeyz! dianugerahkan The Best Follower Award! wuuuu~


tapi..! kena jawab soklan-soklan ni dulu..!


Ucapan anda:
TQVM! to Misz Honeyz sbb bagi award nie..ucapan terima kasey tidak terhingga buat 0mak den kat umah..makcik jiran yang baik hati sebab bagi share wifi beliau..jiran-jiran bloggers yang suka share informasi mantop di sini..dan followers yang sudi meng-follow blog daku..akhir kata..Malaysia menang Piala Suzuki Swift..!!yeahhhh~ 

Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untk dijadikan wife/husband:
alar..kalau bagi pon leh tentu dapek kan!berangan japs ek..

1- mampu jadi imam di rumah or extravaganza kalau imam muda!ahaks~
2- mampu memberi segala keperluan isteri dan anak-anak. Kalau lebih mampu memberi kehendak isteri dan anak-anak pon okeh jugak! :P
3- Berpendidikan!in terms of matang berfikiran..
4- Saya sukakan laki ber-SEDERHANA sudah lar..sebab daku pon bukan macam Aminah yang layak bersuamikan Adam..! (Nur Kasih terselit lak kat cni)

Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dgn partner korang...
JUJUR!
give VS take
+ve VS -ve
understanding VS tolerate

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta ?
Ada..!!ada!!tapi tak hafal.. T___________T'

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award...


7- Kech
10 - Kakak Siti Manis lar u olss~ :P


13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Kech Hidayah said...

award!!! huyyoohhhh...hahaa..thanks!

Siti Noraisyah said...

wahhhhhh!!! mekaceh.. mekaceh.. ^^
Nak kene jwb soklan2 ni jugak ke??

b a m b a m ' s said...

@Kech Hidayah welkan2!!hehehhe...

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah mestilar kena jwb soklan tuh kak siti manis!haha!

tiefazatie said...

tq..insyaallah nt ifa amik ye

Fadzillah Kamarudin said...

thanks...

Aidanisme said...

ouch terharu... tengkiuuuu

The Nurul said...

nanti jap lagi free free aku jawab. soalan dia sangaaaattt menarik untuk aku yang gatal nak nikah ni. muahahahhaha

b a m b a m ' s said...

@tiefazatie amek jgn x amek okeh! :P

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin welcome! :)

b a m b a m ' s said...

@Aidanisme ur welcome kak aida! :P

b a m b a m ' s said...

@The Nurul wakakkaka..gatai betol nooohhh!

Sisiantee said...

hihi..tqvm dear :) hihi...mcm best jew sokalan tuh..nanti kite jwb eh..hihi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...