Bambam's Addicted

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

Mari join..!segmen baru by Ben Ashaari..saper beliau?tettttt...gi jenguk page BEN kalau nak tahu details.. :)

So mula-mula yer adek-kakak-abang-pakcik-makcik-atok-nenek-cucu-cicit..hahhh..sampai ke sudah entri tak abes taip yer..hehehehe..ini 5 blog pilihan yang selalu dijengah oleh saya setiap kali mereka ade new post..dah melekat macam kena gam ngan gam gajah gituh..errr..blog Ben tak termasuk sebab dia penganjur..tapi memang blog dia dijenguk tiap hari.. :)

Pertama...BORAK KOSONG
Sehari tak baca blog beliau macam sehari tak makan nasi..!!mengiggil badan beb..!hahaha..fakta yang menarek..info yang mengancam dan kita dapat tau 1001 perkara pelik kat dunia nie dari blog beliau..!!for ur info..im addicted to new things..new info..new fact.. :)

Suka baca kak filla berceloteh pasal family dia especially anak-anak dia yang chomel se-sangat..!! Ade juga terselit tips2 yang menarek untuk diikuti..Yang paling penting..tiap kali baca blog nie mesti nak gelak guling-guling coz dok imagine kak filla bercerita in real life..mesti kelakor kan..!!hahahah.. (hye kak filla..!!) Disebabkan beliau jugak...saya telah terpengaruh untuk membeli Premium Beautiful Life..dan pasang body chantek macam dia jugak!cayalaaaaa~

Baru follow blog nie sebenarnya..start puasa ari tuh..first baca blog nie..memang akan menanges! and setiap kali mama Alanna post new entry..sebak jek baca..perasaan seorang ibu yang kehilangan bidadarinya..pergilar jenguk..sesambil klik nuffnang untuk abg Nadime ngan dik Nun..sedekahkan Al-Fatihah jangan lupa yer..sob..sob..sob..

Keempat..HANIS ZALIKHA
Blogger terkenal sesambil modelling..sangat chantek and funniest..!!!demmmm!beauty with brain pon yer jugak...tak boring lar baca belog hanis nie..sangat-sangat lar penuh ngan informasi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan untuk diet..itu yang penting..heeee..shopping pon yer jugak!hahahhaha..cayalaaar~

Last but not least..MERIAHUOLL
Banyak-banyak blog..!blog nie lar paling kelakar..!!kelakar contentnya..dengan cerita pasal life kak senduk nie..pasti buat korang gelak guling-guling..alahai kak senduk..dah jarang sket update blog..macam mana nak gumbirakan hati nie..update lar selalu yer..!! :)

Okeh..cukup lar 5 kan..btw..dapat tau blog nie dari blog Ben sendiri dan jugak CIK YAYA

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lelaki Ini said...

wah
tahniah pd mereka!!!
besh sgt2!!!

b a m b a m ' s said...

kalau x best x follow...kan.. :P

Cik Gallus Gallus said...

akan di terjah blog lain ;D

b a m b a m ' s said...

terjah..!!jgn tak terjah..!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...