Bambam's Addicted

Contest: Jom Sertai & Menang by efa nur

Banyak-banyak contest yang dah turut serta nie kan...contest nie yang paling menarek sekali hadiahnya..!! (bagi aku ler..korang tak tau ler kan..) sebab aku memang dah lama pasang niat naik ker PUNCAK GENTING...!!!yeahhhhh~ tapi disebabkan halangan yang banyak..dari segi masa, kewangan dan ekonomi..ecececece... LOL..!! Jadi..!mari lar kita melapangkan diri dgn turut meng-join-kan diri dalam contest nie..Kalau menang..segala halangan tadi automatik berjaya ditempuh!hahahah.. Thanks in advance to EFA


Nak masuk contest nie..kena buat slogan ek...korang create lar slogan sendiri..teman tak pandai..tapi teman cuba aje lar..

"kalau saya jadi JUTAWAN saya akan........"
berkongsi kekayaan saya dengan orang lain sebab sharing is caring..!

maaf..ini bukan slogan yang saya nak submit..ini jawapan skema saje.. :P
ini baru yang betol..

"kalau saya jadi JUTAWAN saya akan........"
melunaskan segala hutang saya, merealisasikan segala impian ibu saya, menunaikan tuntutan wajib agama saya, agama Islam untuk menunaikan haji bersama seluruh keluarga saya, menolong insan yang tidak berkeupayaan dalam meneruskan pembelajaran kerana hanya ilmu dapat membantu kita untuk ingin berjaya di dalam kehidupan selain dari kerajinan. Last but not least, membina empayar perniagaan sendiri dan membantu yang lain. :) dont forget..!belanja pihak penaja lar..! (ini bukan bodek..ini dasar balasan berbuat baik..*wink*)


saya tag: kak siti, kak aida, fyfa, yot, kech

nota kaki: Jom pergi genting...!!!!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

efa nur said...

waaahhh... i like yg belanje pihak penaja tu..kehkeh kalo jadi jutawan nanti, belanje efa g hong kong taw...haha :D

gud luck ya dear..thnx 4 join :)

b a m b a m ' s said...

hahahah..itu sudah pasti..dah jadi jutawan..aper lar sgt nak belanja gi hong kong tuh kan..jenjalan disneyland ek!!i loike~ :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...