Bambam's Addicted

Blame me coz i were too LUCKY..???!!

Hahhhh...ni yang akak non nak sentap nie..korang..adeker patut pihak penganjur menarik balik kemenangan kak non nie atas dasar kak non menang berturut2 dalam 1 bulan yang sama..tapi itu tiket wayang lain2 lar...!!ini yang rasa macam nak mencarut sepenuh hati memberontak sepenuh jiwa...!!!!

Yang orang lain dok kata...memang patut lar..bagi kemenangan kat orang lain pulak.. angkat kaki membawa hati hiba.. errrr..memang lar..tapi itu kan rezeki masing-masing..dah rezeki aku menang 2x nak buat mcm mana kan..tak payah r tarik balik...bukan ker??erkkk..tapi..ini kira rezeki aku ditarik balik oleh Yang Maha Kuasa kan..Dia tak bagi aku leka kot nohhh... pikir positif...

So..lupakan ajek..nie nak citer len lak..siang tadi kat opis..aku ngan akak2 opis nie pon bergiat aktif nak menang contest lagik..hahahha..mula2 kak sebelah meja aku a.k.a Kak Noriah..menang tiket wayang SKYLINE isnin lepas pas aku beria suh dia send msg kat suria.fm..!hahahha..dan dia berjaya!!wakkakakak..then ari nie lak ah-so ah-moi depan meja aku lak menang tiket wayang coz aku suh dia anta msg kat suria.fm jugak!!hahahhaha...

Jadi...!!siapa nak menang tiket wayang lagik???siler berguru ngan aku di Gua Kelam yang sedang banjir itu...heeee~ jauh?Batu Caves sudah..hahahaha..yelar tuh kak non..

Kesimpulannya aku kena tunggu bulan depan lak nak menang hadiah lagi...!!!tensi tau...!!

nota kaki: aku dah pandai wat tulisan ber-line..!!!hahahhaha...jakun sendirik..thanks to Yot..!!!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Anonymous said...

jgn luper tanda dlm kalender yor....bln dpn br hantar mesej blk...huahuahua

diLot said...

camne nak wat tulisan beline? ajo!! tareti aaaa.. batak kan.. haha

b a m b a m ' s said...

anon: errr..mcm kak nori jek???hahahhaha...

dilot: boleh2..sharing is caring..nnt kiter share kat post baru ek..ahhahah

diLot said...

cis cis.. siap nak wat tutorial.. hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...