Bambam's Addicted

BERANI MATI BLOG AKU BEST...!!BLOG KORANG BEST KER??

Waaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh...Berani mati cik bambam nak join masuk segmen baru BA nie kannn..meremang lar bulu roma jugak..hahahahha..tapi..tapi...tapi...nak masuk jugak..sebab BLOG AKU BEST..(aku punya blog..mesti lar kata best..!)Dasarnya tulis blog nak buat sesi luahan perasaan..tapi lama-lama ke lain pulak..hahahah..Cik bambam tak suka tengok berita kat TV..baca newspaper by page..so dapat informasi terkini di hujung jari u ollsss~ Fakta dan informasi dari seluruh pelusuk dunia...Okehhh..leh terima summary blog?? :P

  1. Kategori blog ..rojak buah..or pecal sayur pon boleh jugak..semuo den campurkannn...!!pening kepala ada blog banyak2..yang satu pon tak terjaga..ehehhehe..
  2. Usia blog .. D.O.B = 13 August 2009 means setahun suku lar jugak kan..
  3. Tujuan buat blog .. Untuk luahan perasaan sebenarnya..sambil story telling..sambil join contest..sambil baca citer2 orang..sambil blogwalking lar katakan..tapi bukan SAMBIL LEWA ek..
  4. Apa yang bestnya blog anda tu .. Uishhhh....apa yang best???Korang dah baca content blog nie?Apa yang korang terlekat untuk terus membaca tuh lar yang jadi blog itu best..get it??? :P
  5. Sasaran trafik untuk tahun depan .. SEHARI berapa UV ? Kalau boleh lar kan..kalau boleh..tak boleh tak per..usaha lagi.. :l nak at least 5000 UV sehari..melampau ker??errrrr~ tak kot...BA boleh buat per.. :)
  6. Pastekan url kat ruangan komen ini .. DONE..!!
nota kaki: komen membina amat digalakkan..terima kaseeeyyyyyyyyyy~

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Hishyamuddin said...

yeahh!!!berani..ehhehe..bagus2

deqdeq said...

best2....sempoi ja....

FarhanaFabulous said...

memang berani mati..gudluck !

b a m b a m ' s said...

@hisyamuddin
berani sambil terketar-ketar lar jugak..hehehe.. tq!

@deqdeq
less is more.. :P thanks!

@farhana
hahaha..berjihad lar kunun rasanya..kih2..thanks!

nur dhiya' aida said...

mmg berani gaban nie!

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

*cilipadi=hafizah* said...

hoho..salam perkenalan dri blog BA..
hidup mesti berani..hehe
foloo blog nih..

Lulu caldina said...

eheh..bambam yer?
mmg berani mati...
keep it up..

b a m b a m ' s said...

@nur dhiya' aida
gaban pon tak berani mcm nie..ahhaha

@Cik Ila
salam perkenalan jugak...i follow u~ :P

@*cilipadi=hafizah*
salam kenal juga yer.. :) idop mesti kena berani.. hehehe

@Lulu caldina
ckit-ckit tuh berani lar..hahaha..nive to meet u guys.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...