Bambam's Addicted

Suka tak kalau laki macam nie??

Korang tengah jalan berdua..imagine kamu pakai kasut bertali..then tali kasut terbuka..laki tuh nampak..dengan gentle dia akan tunduk dan tolong ikat tali kasut korang witout any question and u didn't ask him to do so..sweet kan??

Korang ade kereta..keluar jek dr umah..tetiba korang tengok kereta korang yang taraf leh wat tukun ikan tuh tetiba *bling* bersinar macam kete baru coz buah hati basuhkan tanpa diberitahu...keluar gi jenjalan naik kete hati riang jek kan??ohhh comel jek..!!

Then?imagine lak korang tengah jenjalan kat dalam kampus or opis ker..tetiba ternampak satu bahagian wall tuh penuh ngan cebisan-cebisan kertas berwarna-warni then di-kolaj-kan menjadi gambar LOVE yang BESAR...!!!siap tulis SARANGAE then nama korang~ (ok..i luv u...tuh pon korang tau kan?)..touching tak?

Pastu..korang tengah jenjalan..korang nampak buah hati korang..dok kat tepi tangga sambil pegang bunga ros merah..tengah praktis cakap i luv u untuk kamu?macam org gile jek kalau tak kenal...tapi buah hati korang tuh..malu ker?ehhhh...terharu lar korang tuh.. :) suka tak?suka tak?

Tetiba dapat video buah hati korang tengah menari-nari dengan penuh semangat..cara dia menyampaikan cinta dia pada kamu..agak pelik..tapi itu cara dia..yang korang lak tengok video tuh sampai tak putus-putus ngan senyuman..haaahhhh!mula lar tak tido malam nanti..!hehhh~

Buah hati korang call...dia tak cakap ape-ape pon..dia senyap jek...dia suh tunggu kat tepi tangga..korang nampak speaker besar kat tepi tangga..ingat dia nak wat per..sekali dia main piano sambil menyanyi untuk kamu...tengah orang ramai tuhhh..malu jugak..tapi touching punya pasal..senyum jek lar..kan?comel jugak tuh.. :)

Yang ini mungkin paling simple..tapi berkesan di hati..dapat kad cinta..tulisan tangan..walaupun huduh tulisannya..budak tadika pon lagi cantik tulisannya..tapi hanya 3 perkataan tuh..dah cukup korang cakap apa yang terbaik dari dia..betol kan?alololo..shomellll~ padahal korang tak tau..dia menyorok tulis kad tuh dalam library tuh!bukan gi study pon..aduhai.. :)

Hahhh..korang pernah main jigsaw puzzle tuh..yang cutting besar tuh bukan main hebat lar korang nak cantumkan..bayangkan yang cinonet2 tuh..buah hati korang sanggup membuntangkan biji mata beliau nak cantumkan benda tuh...tengok pic yang dah siap..sekali pic LOVE BESAR-BESAR atau pic korang ber-dua..hahhh..mau tak touching..pegi kedai gambar terus frame lar kan!!!!sayang wooo..penat buat.. :D

Tak touching lagik??bayangkan lak buah hati korang datang jumpa kamu...dia bawa belon banyak-banyak...!!!!dia ikat kat satu benda..nak cantumkan semua belon2 tuh..yelar..taknak bagi dia terbangkan..dia bagi lar kamu pegang..sekali..benda yang dia kasi ikat tuh..sebentuk cincin..nak lamar la kot ek??hehehe..hahhh..mau menanges kat situ..yer dak..pempuan touching terlebey..hahahah

Last sekali..dia tak buat apa2 pon..korang bajet buah hati korang nie kering idea or tak romantik lar konon..padahal dia pergi rakam semua video orang-orang di atas tuh bagi kat korang..dia nak cakap lar dia tak mampu nak buat..(agaknya)..tapi tetap meaningful..sebab moral of the story dia tetap sampai kat korang..hehhh~

Korang suka ngan semua di atas..kalau korang suka..korang gi lar tengok video kat bawah nie..hahahhaha..lagu dari SUPER JUNIOR..group dr korea tuh..yang lagu sorry-sorry tuh..tapi lagu nie tajuknya saya tak tau...sebab tulis bahasa korea..hahahha..okeh2 dah google..lagu dia tajuk NO OTHER.. :P





nota kaki: korang suka part mana?aku suka semua..giler tamak!wahahahha...even tak paham pon lagu dorang nie..tapi ku layan jugak..apesal korang chomel sesangat!!!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

faa rosli sulaiman said...

saya juga suka sebab adik saya suka!

b a m b a m ' s said...

@faa rosli sulaiman
yelar faa..CB pon terpengaruh ngan adek gak nie!hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...