Bambam's Addicted

Sian Mr. V..huaaaaa~

Doktor ckp kaki dia bengkak..saya pon nampak kaki dia macam ada benjol ckit..kata doktor lagi ni gara langgar lubang jalan..kakinya nak kena tukar..anggaran kos perubatan dalam rm400 tadik..Ohhhh...awak..saya nak cekau duet kat mana..yer..salah saya sebab suh awak langgar lubang..tapi saya nak cepat!kenapa awak jek yg x elak or lubang tuh jek yg beralah..pegi buat lubang kat tmpt lain..Kawan2 lak cakap..jgn nak kuar sangat ngan awak..takot kaki awak meletop!!!waaaaaaa~ :'((

Kalau kaki awak meletop..kaki saya jadi patah lak..sebab saya tak dapat nge-date ngan awak lagi..tiap2 ari pegi-balik keje..weekends nak gi tgk wyg kan?nak gi open house lagik..nak pegi jenjalan lagik..awak jgn letop lagi ek..ari Sabtu kiter pegi jumpa doktor ek!xper lar saya bayar kos berubat..nak harapkan awak??awak x keje..awak xde pendapatan bulanan..belanja awak tiap2 bulan pon saya yg bayarkan!ok2..saya x ungkit..cuma berbangkit..cedey nie wakkk..ari2 saya balik lambat kul 8 nanti..nak kena OT..nak kena cover smua expense bulanan sayaaaaa~


nota kaki: Apa yang korang dok imagine pasal post aku nieeee..!! :D

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

_ziela_ said...

Mr Viva ke..? keta bawu ke weh..? hikhikhik..btul x..? klau btol nk claim adiah..hahahhaha

b a m b a m ' s said...

hahahhaha...baru apa nya mekkk!dah bengkak2 kakinyaaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...